Köszi,pedig esztétikára soha nem jut az anyagiakból,nagyon kéne rá 1 jó festés.A gumi De az,de ez másik felni az előző gumi ,de ami benne van az is így néz ki,ráadásul az aksim is behalt(2 éves)
Jó reggelt. Szerintem teleszkóp hiba miatt nem tud ennyire ferdén kopni. Ha az egyik telót kiveszed akkor sem lehet ennyire ferde. Esetleg a gumi lehet asszimetrikus. Mérd meg, hogy a gumi közepe középen van-e...Ha másik gumival jó volt....
Szia Emre!
Itt vannak a képek,amint látod a gumin bal oldalt eléggé kocka,azért nem gondolok most már kormánycsapágyra mert azzal a gumival amivel megvettem 3 éve nem csinált ilyet,azóta van mióta szimeringet cseréltem és felöntöttem olajjal,de az 1-ik képen így hogy lefényképeztem jól látszik mintha lógna a bal teló,de ezt is a sárvédőnek tudtam be,mert hegesztve lett,de már nem tudom,valahogy le kéne mérni a hosszúságukat kiszerelve
Az enyém 2lf svájci modell. Ha kell valami akkor a yakomoto-tól rendelek (nem olcsók,de mindent meghoznak). Az alvázszám és a motorszám is a kóddal kezdődik. Onnan tudod hogy milyent kell rendelni.
Tudod mi a legérdekesebb?
A forgalmimban az szerepel, hogy 1990-es a vas, aztán írtam a Yamaha márkaszerviznek és azt a választ kaptam, hogy a motor és a vázszám alapján, illetve a kód alapján 1987-es az enyém is, csak a forgalmiban 1990-es.
2GH a kód.
Viszont amikor beléptem a Biker-Wordl honlapra ott meg nincs ilyen kód.
Amennyiben szükséged van valamire, akkor honnét rendeled, vagy milyen kóddal egyezik meg?
2LA vagy 3LE ?
Nem kagylós az a gumi?
Itt vannak a képek,amint látod a gumin bal oldalt eléggé kocka,azért nem gondolok most már kormánycsapágyra mert azzal a gumival amivel megvettem 3 éve nem csinált ilyet,azóta van mióta szimeringet cseréltem és felöntöttem olajjal,de az 1-ik képen így hogy lefényképeztem jól látszik mintha lógna a bal teló,de ezt is a sárvédőnek tudtam be,mert hegesztve lett,de már nem tudom,valahogy le kéne mérni a hosszúságukat kiszerelve
A forgalmimban az szerepel, hogy 1990-es a vas, aztán írtam a Yamaha márkaszerviznek és azt a választ kaptam, hogy a motor és a vázszám alapján, illetve a kód alapján 1987-es az enyém is, csak a forgalmiban 1990-es.
2GH a kód.
Viszont amikor beléptem a Biker-Wordl honlapra ott meg nincs ilyen kód.
Amennyiben szükséged van valamire, akkor honnét rendeled, vagy milyen kóddal egyezik meg?
2LA vagy 3LE ?
Itt a link amiről beszélek: FZR 1000 Genezis
Köszi