Igen-igen, ezeket a kapcsolós dolgokat azért is fogom én csinálni, mert nem fogok ilyenért fizetni, az olajdekni is szét van ütve, azt is én csinálom majd meg, lesz egy rész amit ki kell vágni az akksi tartó alatt, helyére majd heggelek valami fémlapot, megcsiszolom az illesztést, lefújom szép kékre azt kész. töltöttem le manuálokat hozzá, úgyhogy nem lesz gond.
Poti, meg kéne tanulnod szerelgetni, mert így sokba leszel. Az ilyen öreg autókat sokan otthon buherálják, mert a szerelő urak munka és alkatrész díja elég sok szok lenni. Egy hátsó fékdob pucolás meg betét csere otthon is megy, kis készséggel, meg pár szerszámmal.
Különben neked van igazad, mindenki azt tegye, amihez ért, te meg megkeresed a díját a te szakmádban - ez lenne a jó, de egy ilyen öreg autón mindig lesz valami tennivaló, és egy idő után besokallsz (pénzben is, meg idegben is)
Jó, persze hogy nem számla de pont ez a jó benne.
Nekem legutóbb (sok év odajárás után) adtak rendes számlát, rajta is volt a +25% áfa.
Reklamáltam is hogy miféle tisztességtelen eljárás ez de közölték hogy ez egy rendes cég és itt már így megy. (négy évvel ezelőtt tulajdonosváltás volt)
Oda se megyek többet.
hát nem, mert én tudod mennyire értek ehhez, azt se tudtam mit kéne keresnem, hogy is néz ki ez a valami...mindegy, megtanultam, hogy én veszek az alkatrészt, ők meg belerakják...
De ha már FZR1000-nél kell maradni, akkor ez