Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"(okoskodni meg gondolom nem volt se idő-se lehetőség)"
annyira bekerültek, hogy mindent odaadtak amit kiszedtek és mutattak mindenről papírt, meg megmutatták, hogy látod ott az új szíj, ott a feszítő, ott az olajszűrő, stb. Ilyen téren korrektek, viszont ez a 20 ezres ellenállás most nagyon idegesít.
Azon kívül persze, hogy sztem ez nem szla, hanem egy lista, hogy mire fizetett
Ha ezt mind kicserélték, legalább rendben lesz. Az a fűtés bizbaz meg a szerelése 24-ér...hmmmm. Persze én is könnyen vagyok, mint Gyula, mert megvettem volna a Lomexben 200Ft-ért.
De némi kereskedelmi tapasztalatom (20 év) azt mondja, hogy ami számla ilyen szép kerek, annak köze nem sok a valósághoz, de úgy nagyjából sztem is ennyi (ill. ennyi egy beeső júzernek, aki nem ért hozzá) A legnagyobb kérdés, hogy ezek bekerültek-e az autóba (sajna, a honi szerelőket ismerve ez nem magától értetődő)
Fűtőmotort is fogsz kapni pár ezerért,csak olyat keress aki saját autóját cincálja széjjel az örvend minden hívásnak és alkudni is tudsz mindamellett lehet nem is tudja az árakat , meg amúgy is 20 éves bontott cuccokról beszélünk. . .
mondjátok, hogy biztos ez is szar...
Többször megnéztem
milyen fura, hogy pont nincs bekötve rendesen a hölgyike...éljen a parizer bimbó
Snoopy vágja ezeket a dolgokat? hálás volnék érte...azt mondták, hogy csak 3-ason vagy 4-esen használjam, mert nagyon lóg a bele a motornak. Lehet felújítani kb. ~ 9 pisztolyorrú mátyásba fájna, vagy újat is lehet venni, az meg 15 - 20 pénz.

Jobb hátsó féket kell majd még megcsináltatni, de az se 5.000 lesz.

Meg hát kell egy jó pár apró cseprő alkatrész.. (motorháztető ablakspricni, hűtés fűtés kapcsoló, levegőbeszívás-levegőkeringető panel, jobb hátsó lámpabura, bal hátsó belső kilincs, jobb első belső kilincs, váltókonzol rögzítése valahogyan, váltószoknya, ablakterelő akármi, nem ártana egy bal oldali visszapillantó, egy belső tükör és még sorolhatnám)
Akarom mondani ezt
http://youtu.be/taaaLud_48Y
olyan izgatott lettem h elfelejtettem bemásolni
Há nímá mit találtam
Nemtom visszamondtam a buzi számlaőrt,holnap megtekintem
A számla korrekt. Az ellenállás drága de újban sajna ilyesmi árban van. (okoskodni meg gondolom nem volt se idő-se lehetőség)
De jó ez így, nem szivattak meg.
Fűtőmotort meg olyan helyről kéne ahol (otthon) bontanak korzát. (vagy Snoopy segít neked szerezni )
Gida csörrent némi pénz a számládra. (megy a többi is ha lesz)
nem tudom mennyire igaz, de itt náluk is van egy korodbeli villanyos és eléggé szakinak néz ki...persze lehet, hogy csak megszívtam, de ezzel már nem tudok mit kezdeni. Kelleni fog egy fűtőmotor is, most azt keresgélek.
Az a kis hengeres alkatrész a biztosítéka,fogadnék hogy az kiment,az ellenállás nincs összeégve.Ha kicseréled a biztit,vagy átkötöd egy darab vezetékkel,újra jó lesz.Ezért nem adtam volna még két forintot se,persze nekem az elektromos rész nem gond. .
Na itthon van az ótóm. 1 kilóba állt meg végül, de még majd kéne rá költeni nyáron egy keveset.

Itt az árlista, tessék véleményezni.

Meg egy kép arról a szar ellenállásról
amikor működött is durva hangja volt, de amikor leállt akkor iszonyatosan csikorgott meg nyekergett!
Lehet benne volt egy falevél akkor szokott nagy hangja lenni, vagy csapágyas a motor és beleér az állórészbe. Viszont ha az egészet cserélik akkor nem drága 20ért.
Akkor kapja be a fogaskerék.
így igaz, olyan hangon, hogy úristen. hallatszott rajta, hogy valami gebasz van!
dehármasonnemménércsedmámeg
Szaszi. Négyesen megy aszontad.
megy, ez igaz. csak épp nem fűt-hűt és azért itt reggel már 0 fok körül van a hőmérséklet

szasztok!
Sziasztok!

Nem,az enyém fekete és tiszta króm volt. Szerettem nagyon.