Kedves barátaimnak egy szerencse popsi.
Aki ezt megnézi, annak szép karácsonya lesz, és a jézuska is szalon állapotú 22 éves FZR-t hoz, valamint az időjárás jóra fordul és holnapról 22 fokos motoros idő lesz.
Jó reggelit!
Nekem is volt sz*r karácsonyom egyedül,de te most szerencsés vagy,kaptál egy angyalt ajándékba!Gondolom vasárnap találkoztok,azért megéri várni egy-két napot!
Perszehogy az akku jól le volt halva. Már reggel is éreztem, hogy nem az igazi, de este, meló után nem kapta el, rohadjon meg... Be köllött tolni. Kivettem az akkut, felraktam tölteni. Szép nagy darab van benne... 14ah-s. A töltőre 6amper van írva. Örülünk? Remélem jó lesz, a kisfzrét is ezzel toltam.
Igen eladtam,helyette fzr 1000-t legózok össze,de van néhány dolog ami még nem tiszta:pl a szivató hogy van kivezetve,mert csak a bowden van a karbin és ennyi,a vége hiányzik,akkor a kis beépített kapcsoló hiány cikk és a gyújtáskapcsoló.Meg még a blokkba kell belenézni mert alapjáraton van egy kis zörgő hangja(ha van ötlet jöhet)de lehet az exup szelep,mert fordulaton nem hallani
nee máá Pupu! Komolyan, állandóan sírsz...
van egy szép barátnőd, rendbejött a melós dolog, olyan hobbid (motor) van amit csak nagyon kevesen tudnak űzni. Biztos vagyok benne rossz karácsonykor egyedül, de a "szar az élet", kicsit erős.
mesukám ki a tököm látja egyedül vagyok itthon nyomok egy kemény kiadós hétvégét és ennyi. mesuka voltál már 5karácsonyt egyedül úgy hogy végigbőgöd a 3 napot. nem? Én igen. Ez a 6. De nem fogok bőgni itt a gyógyszer.
Aki ezt megnézi, annak szép karácsonya lesz, és a jézuska is szalon állapotú 22 éves FZR-t hoz, valamint az időjárás jóra fordul és holnapról 22 fokos motoros idő lesz.
Jó reggelt!
Nekem is volt sz*r karácsonyom egyedül,de te most szerencsés vagy,kaptál egy angyalt ajándékba!Gondolom vasárnap találkoztok,azért megéri várni egy-két napot!
van egy szép barátnőd, rendbejött a melós dolog, olyan hobbid (motor) van amit csak nagyon kevesen tudnak űzni. Biztos vagyok benne rossz karácsonykor egyedül, de a "szar az élet", kicsit erős.
Na lépek szunyálni, mert 7-től meló reggel.
Mentem aludni mert reggel meló.