Sziasztok!
Van valakinek esetleg eladó hőgombája, vagy tudja hol lehet kapni, mikkel lenne kompatibilis, stb, mert én ahogy nézegettem, akár még ladábavalót is belelehetne rakni...?
Az enyém sajna bemondta az unalmast...
Reggel nem indult a kocsim.
Kénytelen voltam az asszony twingójával menni.
Most meló után meg pöccre indult. Reggel még be akartam bikázni, de lefagyott a motorházfedél, amit most délután sem tudtam kinyitni.
Köszönöm a tanácsokat, az én vezérlésmet is buzerálta már valaki, mert a szívótengely egy foggal volt eltolva. Visszabontottam a motort a vezérlésig és újra nekiálltam... nem is tudom hanyadszorra sikerült (talán 7-8x) úgy, hogy mind a két tengely jelen van és a lendkerék is jelen áll. Elsőre nagyon nagy szopás volt, de nem adtam fel.
A motor indul, jár, viszont szinkron kell neki, mivel a karbisor szétszedésekor sikeresen elállítottam a szinkroncsavarokat.
A tűt középállásba raktam, keverékcsavarok 3 fordulaton.
Van valakinek esetleg eladó hőgombája, vagy tudja hol lehet kapni, mikkel lenne kompatibilis, stb, mert én ahogy nézegettem, akár még ladábavalót is belelehetne rakni...?
Az enyém sajna bemondta az unalmast...
Kénytelen voltam az asszony twingójával menni.
Most meló után meg pöccre indult. Reggel még be akartam bikázni, de lefagyott a motorházfedél, amit most délután sem tudtam kinyitni.
-24,7 fok Kaposváron
Havi 250e Ft + cafeteria.
Mennyire szereted a szakmád?
Köszönöm a tanácsokat, az én vezérlésmet is buzerálta már valaki, mert a szívótengely egy foggal volt eltolva. Visszabontottam a motort a vezérlésig és újra nekiálltam...
A motor indul, jár, viszont szinkron kell neki, mivel a karbisor szétszedésekor sikeresen elállítottam a szinkroncsavarokat.
A tűt középállásba raktam, keverékcsavarok 3 fordulaton.
Még 1x köszi!