Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mán elis loptam
Dehogynem. Azért linkelltem. Ilyen nagy állatokat. Biztos megussza 30 ezres büntivel.
Te nem hallgatsz rádiót menet közben? link
szasz papi
Sziasztok!
Nekem megvan minden.
Sziasztok!
Van valakinek esetleg eladó hőgombája, vagy tudja hol lehet kapni, mikkel lenne kompatibilis, stb, mert én ahogy nézegettem, akár még ladábavalót is belelehetne rakni...?
Az enyém sajna bemondta az unalmast...
Reggel nem indult a kocsim.
Kénytelen voltam az asszony twingójával menni.
Most meló után meg pöccre indult. Reggel még be akartam bikázni, de lefagyott a motorházfedél, amit most délután sem tudtam kinyitni.

-24,7 fok Kaposváron
mivan puncik?
Meg kell csinálni és már meg is van.
Az a baj, hogy ahhoz már kell a nehézpót+ADR
Nem ártana beszólni a Yardra hogy járőrözzenek arra sűrűbben,mert tömegverekedés várható.
A haverom kb egy éve tartálykocsizik a MOL-nál. (csak belföld)
Havi 250e Ft + cafeteria.
Mennyire szereted a szakmád?
Kel hát Csak egyszerre legalább 4 hogy biztosra menjünk
Pisti kő nekünk ilyen mi?
Ábrus!

Köszönöm a tanácsokat, az én vezérlésmet is buzerálta már valaki, mert a szívótengely egy foggal volt eltolva. Visszabontottam a motort a vezérlésig és újra nekiálltam... nem is tudom hanyadszorra sikerült (talán 7-8x) úgy, hogy mind a két tengely jelen van és a lendkerék is jelen áll. Elsőre nagyon nagy szopás volt, de nem adtam fel.

A motor indul, jár, viszont szinkron kell neki, mivel a karbisor szétszedésekor sikeresen elállítottam a szinkroncsavarokat.
A tűt középállásba raktam, keverékcsavarok 3 fordulaton.

Még 1x köszi!
Na csövi! Hú de mekk fáztam. Jöhetne mán egy kis tavasz.
Megyek vissza dolgozni,majd este benézek.
Hú a mindenit! Micsoda fánkok. Tudsz élni.
Az FZ-t meg amúgy is le kellene, mert amikor szigetelőszagot rátettem a tankra, leszedte a festéket róla.
Értem mit akarsz! Szerintem ez a szín nem rossz