Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, még meglátom.
Ez csak egy koncepció, és fingom sincs hogyan lehet javítani a fényezést. De érted mire is gondoltam? Szerintem az FZ is jól mutatna gyöngy feketében.
Ez magátol lehet ennyire hülye vagy van hozzá segitsége is
És a sérülések ? Meg ahol hegesztvel elsz a müanyag azzal akko mi lesz ugy marad?
Kopott
Azon filóztam, hogy az FZR lehet nem is lesz átfestve.
Viszont az FZ lehet hogy igen.
És megint havazást mondanak a tököm kivan má vele Az éjjel kidobtam a kocsibejárot unalmamban éjfél körül végeztem
Na ezt kár volt,mindjárt éhes lettem.Dobok be egypár virslit!
Sanyi a reggelim.
egyszer lemegyek és ráhallgatok. Lehet nem is nagy a baj.....
A három fekete a generátorhoz megy,a zöld/sárga akku+-ra,a kék meg negatív testre megy,de maga a hűtő is negatív.Jobb ha direktbe kötöd az akkura, a fesszabályzót,Pupunak is voltak gondjai a negatív akku test vezetékkel,meg volt szakadva,vagy ellenállása volt,és nem tudott rendesen szabályozni,nem volt jó a feszültség.
Én is jóóóóóóóóóóóóóó reggelt. -20. Gyere qvadolni, meg motorozni.
Azoon gondoskodom meg kéék hagyni az xt-t. De ahhoz szét kell bombázni.
Sziasztok!

Nem gondolnám,hogy megunnád. Sztem is jó munka,és az ilyen megnyilvánulásokból,lehet kivenni,kinek "csak" munkája,és kinek a hivatása. Sztem mentalitás kérdése,és persze az hogy szeresse az ember. Én pl nagyon szeretem a munkámat,persze vannak időnként mélypontok,de igyekszem túllendülni rajta,és utána probléma egy szál sem. Te is biztos nagyon élveznéd,de azért ne cseréld le a mostani állásod.
Jó reggelt!

Gyulám jól emlékszek, hogy az 5 vezetékes fesszabnál van 1 +, 1 - és a maradék a tekercseké? Mindegy honnan adok neki + és - ? Lehet direktbe kötni az akkuval? Rohadt quadon valami paraszt szétbarmolta a vezetékeket és csak a tekercs 3 szála van meg meg 1 test.....
jó reggelt kösy Gyulus. Mogyi napsüti szél 0 -15. Pesten vok -10 nap szél 0
Jóóó reggelt,ébresztő!
-17
Pápa szélcsend, hócsend, -15fok de Mesu még mindig tart!
Jó reggelt,Andinak jobbulást!
Piszok hideg van,-20 körül saccolom itt délen.
jobbulást !
ok átadom
beteg? mond meg neki hogy puszilom és hogy gyógyuljon meg hamar!