Igen arra is ügyelni kell hogy a vezetékezésen meg egyéb útba eső cuccokon ne essen feszültség,mert az is megvicceli az embert,Pupunál a testkábel volt ellenállásos.
Neked gerjesztett generátor van az ezresen,csúszókefével integrált szabályzóval és egyenirányítóval.Pupunak van komplett szabályzó egyenirányítóval,kefével pluszban,konzultálj vele lehet egy cserével jó lesz!
Idézek magamtól pár nappal ezelőttről:
"Miután ma rátettem a rendes töltőt és rajta volt kb 3 órát,simán elindult.
Viszont nem tetszik a töltése,hol 14,8-nál, hol 15-15,2-nél szabályoz le és alapjáraton világítással leesik 12,9-13-ig.(de megpöccintve egy leheletnyit máris 14,8-15V a feszültség)"
Vélemény?
Igen,tessék engem lerendezni!
A kisebb akku kapacitás főleg indítózáskor hátrány,ha felveszed az alapjáratot kb.1500-ra akkor mindig tölti,így index meg féklámpa se meríti le.ott az volt a gond hogy sok volt a töltő feszültség és szétfőzte az akkut,ezért írom mindig hogy 14.4V alatt kell lennie.
Na jó reggelt.
Azért lemez mert kicsi a lejtése és könnyű legyen. És szeretnék rá napkollektort. Könnyűszerkezet kellene, mert ott az alap nem az igazi, a burkolatot fának tervezték, de tőlem lehet famintás vakolat, vagy csak más színű....
"gyártási évet követő 16.naptári évben és az ezt követő években:140Ft/Kw"
-Fré: 5880Ft mint a leggyengébb (
-Rönó: 6020Ft mint a gyengék egyike
-GW: 8680Ft mint a környék réme
"Miután ma rátettem a rendes töltőt és rajta volt kb 3 órát,simán elindult.
Viszont nem tetszik a töltése,hol 14,8-nál, hol 15-15,2-nél szabályoz le és alapjáraton világítással leesik 12,9-13-ig.(de megpöccintve egy leheletnyit máris 14,8-15V a feszültség)"
Vélemény?
A kisebb akku kapacitás főleg indítózáskor hátrány,ha felveszed az alapjáratot kb.1500-ra akkor mindig tölti,így index meg féklámpa se meríti le.ott az volt a gond hogy sok volt a töltő feszültség és szétfőzte az akkut,ezért írom mindig hogy 14.4V alatt kell lennie.
link
Azért lemez mert kicsi a lejtése és könnyű legyen. És szeretnék rá napkollektort. Könnyűszerkezet kellene, mert ott az alap nem az igazi, a burkolatot fának tervezték, de tőlem lehet famintás vakolat, vagy csak más színű....
Andi motorjába ilyen aksi van
12N7B-4 12V, 7Ah.
hát nem csodálkozok tönkre ment megfőzte nem megy a motor gyenge a világítás és hasonlók