Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy várom mint más a gyerekét
Tegnap ittam is egy mézes tejet az egészségedre!
Sziasztok!Yamaha fz 750hez keresek a fejidomon jobb oldalt belül levő hütőtakaró műanyagot!Képet mellékeltem róla.Ha valakinek van,vagy tud nekem ebben segitteni ,megköszönném!
Úgy hallottam szereted a mézet és a cicákat
Akkor ezt megbeszéltük,kösz haverom a választ.
Jó reggelt pajtikák Ma 1 szép nap elé nézek gurulós napocska lesz
ismét gy dolgos vasárnap reggelre ébredtünk.
Ma már megszűnt a fejetlenség a garázsban.
Tiszteletem.
Mint már kedves barátaim leírták,de ismerjük egymást. (én kb 4 éve üzemelek itt mindennap,ahogy a többség is)
Többször említették már mások is hogy töltsd ki, többször jöttél már kérdezni ezt-azt (nincs ezzel semmi baj) ezt itt így szoktuk,légyszi tedd meg te is. (nem volt rá semmi reakciód)
Én ugyanezt írtam le. Volt benne valami sértő? (nem is nagybetűvel írtam)
Kérdésedre válaszolva: nem vagyok zsernyák és nem akarlak igazoltatni, nem,most sem tudok rólad mindent csak egyszerűen nem gondoltam hogy bárkinek is nehezére eshet írni magáról pár sort a neve alá.(lehet hogy furcsa de nekem jobban esik látni legalább egy nevet-motort-tartózkodási helyet mert ez olyan bemutatkozásféle,ha kép is van az pláne jó)
Persze semmi sem kötelező mivel ez egy nyilvános fórum, én is csak egy átlag vagyok itt a sok közül, igazad van, ki vagyok én hogy "neked essek".
Egyébként nincs veled semmi bajom. (bár nem értem miért kell egyből zsernyákozni)
Index, lámpa minek? Krossssz motor. Kerék gumishoz, olaj feltölt, vagy nem foglalkozik vele...
index nincs, lámpa hátul nincs (féklámpa se) elsőkerék defektes, az egyik telóba nincs olaj. (A betonon végezte)
azé van vele mitcsinálni.
Idomtot néztem a múltkor. 2500 a sárvédő. 4000 a két oldal bontottan. Gyors fényezés 2000 ft. Mi kell ennél több. Piacra kell dobni, top due hengerszett, arrow verseny auspuff, jó állapot egy kila....Quad csere érdekel
csak ez sokkal szebb. nem menne úgy, de szebb.
Hát a tiedet nézve, nem túlzottan. Én pl a tiedet összeraknám, vennék rá egy idomszettet, rx-ét, oszt piac. Ez se ér többet mint a tied
Milyne jó éjt ? Mi most vacsoráztunk
Jó éjt pajtikák
ja, és persze szevasz
ebbü lehet pízet csinálni? link
baker egy ilyen omega nekem is kell link