Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk is van ilyen de az 1400 Ft körül van. (bár az csak rám vonatkozik)
jaó reggelt
Ma még két pici idom javítás, géppel! Én csinálom szurkoljatok
Ezért fizetek én a hitelen felül 9500 Ft-ot csak hitelfedezeti biztosításra. (Ez a két adósra érvényes) Ha meghalok, tartósan rokkant leszek, stb. akkor a biztosító kifizeti a hitelt. Ha elvesztem az állásom, max. 1 évre fizeti a biztosító a hitelemet helyettem. Soha ne kelljen kihasználni az opciók egyikét sem, de sosem tudhatja az ember.
jó reggelt
Szia Mindenkinek!

na pont emiatt nem fogom meg többé, elégszer kúrt már meg, olyan volt mintha izomból rábasztak volna kalapáccsal a körmömre inkább oda rakom vmi fémhez
Érthetőbben for jú: megfogod a közepét, indítózol:
1) semmit nem érzel - nincs gyújtás, lehet keresgélni, mér
2) üt, de nem komoly - átvezet, letestel valahol, kevés akkufesz, stb.
3) akkorát bax, hogy a másik kezedben lévő szerszámot eldobod 133m-re - akkor a gyújtás jó, más a baj
Csak saját felelősségre!
Ez qrva nagy gebasz.
Köszi. Brutálra benne van, nyúlik a kábel. De megpróbálom, ahogy írtad.
Az dió te nyomi!
Cserélhető csak erősen kell húzni mert tartja a hosszú megszokás.
Ha viszont tolod be az újat akkor erősen nyomd be hogy tuti belefúródjon a tüskébe mert ha hézag marad a kábel és a trafó tüskéje között akkor ívet húz és megolvad a trafó belseje. (kicsit nyomj be egy hegyes valamit a kábel közepébe ahol az ér van,oda ahova a tüske fog menni)
FZR 500. A gyujtótrafó és a pipa közti gyujtókábel cserélhető ? Nem igazán akar lejönni a trafóról.
hát akkor mi jobban jöttünk ki belőle, mert eddig kb. egy petákot nem kellett rá költeni és fél misibe fájt, tökéletes fényezéssel
már tudom mit kérek a rendelésért
pont egy éve 700E. 2001-es évjárat, meg egy csomó extra
égett agyas süti