Felénk?
Hát eléggé tele van a hócipőm T. anyósommal és D. gyermekeivel. (nejem kivételével)
100 ezret akartak kapni a sz.gépükért monitorostól mindenestől (tök hülyék hozzá de erről sajnos nem tudnak) és én tudtam a gépre 60e-ért egy kollégámat,kérdezem tőle hogy mi legyen, erre mondja hogy oké mert marhára kell a lé,legyen.
Én önfeláldozóan egy délutánt rászánva átrakom a jobb cuccokat a gépembe, majd továbbítom a kollégának az elkészült konfigurációt. (tudta hogy mi van benne, azt kapta amit kért)
Odaadom neki a lét amit vigyorogva ki is kapott a kezemből majd boldogan elsuhant.
Erre két nappal később már hallom hátulról hogy milyen olcsón lett eladva az a sz.gép, ők 180e-ért vették egy éve, sokkal többet ért az,szóval ez qrvasz@r üzlet volt mert ÉN! eladtam ennyiért.
Másik:
Tudok vevőt az Astrájukra (másik kollégám) 1M-ért szinte látatlanba vinné, jönne is intézni a dolgot, erre anyósom: oké 1M-ért, vigye mert qrvára kell a lé, aztán össze-vissza variál hogy melyik nap éppen miért nem ér rá tárgyalni és eltelik egy hét. (a vevő még csodával határos módon nem küldte el a picsába)
Nagy nehezen összehozom, mindenki örül, le van zsírozva hogy holnap reggel 9-re viszem a kollégám megnézni és intézni (anyósommal beszélték meg az időpontot tehát jó) erre nemrég beszélek az asszonnyal (kb most este nyolckor) aki megemlíti hogy anyám említette hogy nem ér rá holnap. MIII VVVAAANNN?
Miért, beszéltek és lefújták? (kollégám nem szólt hogy ne menjek érte )
-Ja, nem csak mondta. Hívom anyósom hogy mi a f.sz van már megint, erre bedobja hogy: ja, addig úgysem tudunk árról beszélni amíg nem tudom hogy mennyi a tartozás az autón, meg 1M azért nagyon kevés a kocsiért úgyhogy majd meglátja a jövő héten hogy mi legyen.Ja, hívd fel hogy ne jöjjön.
- És b+ nem gondoltad hogy kéne szólni nekem is hogy meggondoltad magad és ne hozzam?
-most szólok
-b+ fél 9-kor úgy hogy én hívlak?
-mindegy akkor hozzad, nézze meg ha annyira akarja.
-baszki te hülye vagy? VEVŐ VAN aki rád vár te meg itt szórakozol baszod?
-miért? majd szólok ha döntöttem, addig várhat.
Ha nem a kollégámról lenne szó akkor most mondtam volna hogy akkor add el baszki ahogy tudod, én meg kiszálltam ebből a sok sz@rakodásból segítsen neked a hóhér kötelet kötni.
Egyébként köszi jól vagyok.
nem tom.kivettem, beleöntöttem a savat, pezsgett reggel meg rárakom a kupakokat.ilyen gyorsteszterrel rámértem volt bent kraft de majd holnap megnézem multi méterrel is.
Mind szárazon töltött szokott lenni. Savazás után fél órával mérj rá multiméterrel. Gondozásmentes? Ha igen akkor savazás, fél óra szellőzés, és csak utána zárhatóak le a cellák
menni se mentem vele, de nem is sokat fogok.
kellene némi orvosi karbantartás, hogy egészségügyileg totál alkalmas legyek rá.
Látom felétek is minden a legnagyobb "rendben"...
Úgy veszem észre, megjött a meleg és ezzel egy időben mindenki megzavarodott...
Hát eléggé tele van a hócipőm T. anyósommal és D. gyermekeivel. (nejem kivételével)
100 ezret akartak kapni a sz.gépükért monitorostól mindenestől (tök hülyék hozzá de erről sajnos nem tudnak) és én tudtam a gépre 60e-ért egy kollégámat,kérdezem tőle hogy mi legyen, erre mondja hogy oké mert marhára kell a lé,legyen.
Én önfeláldozóan egy délutánt rászánva átrakom a jobb cuccokat a gépembe, majd továbbítom a kollégának az elkészült konfigurációt. (tudta hogy mi van benne, azt kapta amit kért)
Odaadom neki a lét amit vigyorogva ki is kapott a kezemből majd boldogan elsuhant.
Erre két nappal később már hallom hátulról hogy milyen olcsón lett eladva az a sz.gép, ők 180e-ért vették egy éve, sokkal többet ért az,szóval ez qrvasz@r üzlet volt mert ÉN! eladtam ennyiért.
Másik:
Tudok vevőt az Astrájukra (másik kollégám) 1M-ért szinte látatlanba vinné, jönne is intézni a dolgot, erre anyósom: oké 1M-ért, vigye mert qrvára kell a lé, aztán össze-vissza variál hogy melyik nap éppen miért nem ér rá tárgyalni és eltelik egy hét. (a vevő még csodával határos módon nem küldte el a picsába)
Nagy nehezen összehozom, mindenki örül, le van zsírozva hogy holnap reggel 9-re viszem a kollégám megnézni és intézni (anyósommal beszélték meg az időpontot tehát jó) erre nemrég beszélek az asszonnyal (kb most este nyolckor) aki megemlíti hogy anyám említette hogy nem ér rá holnap. MIII VVVAAANNN?
Miért, beszéltek és lefújták? (kollégám nem szólt hogy ne menjek érte
-Ja, nem csak mondta.
-
-most szólok
-b+ fél 9-kor úgy hogy én hívlak?
-mindegy akkor hozzad, nézze meg ha annyira akarja.
-baszki te hülye vagy?
-miért? majd szólok ha döntöttem, addig várhat.
Ha nem a kollégámról lenne szó akkor most mondtam volna hogy akkor add el baszki ahogy tudod, én meg kiszálltam ebből a sok sz@rakodásból segítsen neked a hóhér kötelet kötni.
Egyébként köszi jól vagyok.
És ti?
ez nagyon csúnya este lesz nekem
http://www.idokep.hu/radar