Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvolt az első fűkaszálás. jól működik, gond nélkül viszi a kerti szolárlámpát is
szereztem egy ilyet
úgyse merted volna. papucs vagy, ráadásul az asszony tart el. Egyébként láttam hol, hogy laksz, milyen autóval jársz Neked is felajánlom, mint Jaszinak: örökbefogadhatsz. jó fiad leszek ígérem ! ! !
Kész az eleje a motornak. Jó lett. Bevallom, nem gondoltam, hogy ennyit számít, most már semmi szitálás, még egyenesben is stabilabbnak érzem.
Gondoltam is rá, hogy le kéne kennem napolajjal, de ahogy ismerlek, félreértenéd meg lehet, a Zasszonynak se teccett volna
füvet? minek? hogy megint kreatívkodjál ?
Te figyu máá, nem lehet, hogy nálatok a kertbe egy atomhulladék temető, vagy esetleg valami urán bánya van? Kinga a háromnegyed óra alatt amit kint ültünk délelőtt tök leégett, most meg esik lefele a bőre.
először úgy tünt az emper kicsi, úgyhogy odacsavartam neki. vastag anyag.
Én meg hallgatok rád, hogy az embernek szabad idejében motort kell szerelni, és mék, szétkapom azt a q telót
Ui: a Zasszony szerint pedig füvet kéne nyírnom, meg rendet a garázsban
Ez a 19-es monitor már megvolt előtte is, a gépet vették ~1,5 éve. Gyanúm szerint láttam én a gyerek apjának a gépét valamelyik nap és az előtt most egy egész újszerű 22"-os 16:9-es monitor van, szerintem azt vehették most ezzel a géppel együtt csak elfelejtik megemlíteni hogy azzal együtt volt ez 180e.
De tökmindegy mert ez így volt jól és kész,legközelebb nem engem kell megbízni az eladással ha ők ennyire hasítják ezt a piaci szegmenst. (én meg hallgattam rád és fejlesztettem kicsit a gépet az erősebb vga-hoz )
Vazzeg, így visszaülni a motorra, meg rükvercben burnoutolni... tud a srác
Ezt könnyen megúsztad kicsit kisebb szerencsével most nézhetnél kifelé a lyukon .
Sztem próbáld kicsit kevesebb amperral, ha nagyon serceg és fröcsög, akkor sok, ha semmi hangja, és kicsi az ív, akkor kevés. A pálca ne legyen nedves helyen, és a felület ne nagyon legyen olajos-rozsdás.
Innentől már csak gyakorlás
Most akkó a moncsi 1 vagy 3 éves? és azzal vagy nélküle volt 180?
de végülis mind1, annyit ér, amennyiért el tudják adni
Az biztos, de attól még marhaság

Ha használja az első féket akkor is meg tud állni ekkora sebességről, a hátsót meg nem szabad állóra fékezni.
És azt is úgy hogy ott náluk vesz egy 24"-os Dellt ami 70e.
Laci 22"-os IPS-ét 33-34-ért számították volna be a Monitorgurunál 1,5 évesen ha mindene megvan és hibátlan.(az még most is 69e újonnan)
Eleinte én sem tudtam mit kezdeni a felszabadult kezemmel a hagyományos pajzs után.
Az automata pajzzsal akkor van kis kellemetlenség, mikor valami tereptárgy eltakarja a hegesztés fényét az érzékelő előtt.(cső,profil,stb.) Olyankor egy pillanat alatt megvilágosodik az ember tekintete.
23-ért tudnék 22"-os samu monitort használtban (T220)
Nos én ebből kivettem az 5670-est és áttettem az enyémbe,az ment tovább a kollégámnak 60e-ért:
-M-Tech 420W-os ház
-ASROCK N68C-S UCC AM2/AM2+,NVIDIA GeForce 7025/nForce 630a
-AMD Athlon X2 7750 2,7Ghz alap AMD hűtővel
-Samsung 500Gb Win. (a másikból)
-2Gb Kingston ram
-LG DVD
-Sapphire 5670 a másikból.
Ezt is kb 1,5 éve vettem.
befoldoztam a tárcsalapon a lyukat.
örömmel jelentem, egy álom az autómata pajzzsal hegeszteni
már csak megkék tanulni.
kb. 4X hegesztettem ugyanazt a részt át a cunder lekopácsolása után mikor már jónak tűnt. és még most jön a csiszolás, amikor majd kiderül szar az egész.
hölgyek, urak, egyéb neműek! a munkavédelem nagyon fontos. a szerszámok valamint védőeszközök (rendeltetésszerű) használata elengedhetetlen.
egy példával élve:
egy félig döglött kapcsolójú (állandóan tartani kell, hogy menjen) csaroksziszolón lévő daraboló koronggal (főleg ha se a burkolat nincs rajta, se rajtad szemüveg) ne kezdj el csiszolni "úgyis csak egy kicsit kell, ezért nem cserélek korongot" felkiáltással, mert baj lesz.
Nem tudom mert nem szoktam villamossal élesen kanyarodni.