Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még valamit az árképzésükről: Samsung SyncMaster 911N/920N 19" LCD 4:3-as TN.

Mivel szerintük ez kb 3 éve 78e Ft volt így most teljesen reális ár érte 25-30e Ft. (mondtam nekik hogy sok sikert)
Ők 180-at mondanak.
Nos szerinted mint számítástechnikában érintett mennyibe kerülhetett ez 1-1,5 évvel ez előtt:
-alap ház LC Power 420W-os táppal
-Gigabyte GA 770T USB3 alaplap
-AMD Phenom II X4 3,0 Ghz alap egyszerű AMD hűtővel
-Samsung 500Gb-os winchester
-alap LG DVD író
-2x2 Gb Kingston ram
-Sapphire Radeon 5670 1G
180e?
Nem úszom meg a teló szerelést Szépen kiöblítve, feltöltve előírt ccm-el (10W), az egyik csak félig megy le a másik végigjárja az útját, és érezni a csillapítást.
Valahol el lehet tömődve, mert olaj nélkül siklott szépen (tehát nem görbe) FCUK
Nem tudom leszedni a mágnest
Az csak benne maradt,feltételezem megbirkózol egy kávéfőzővel! .
Gyulám kávéfőző megjött láttam mellékeltél használati utasítást is
nemtom, ott van ahun megcsinálják
Háát, ferrodo van még azon a betéten?
Jól hergelt. Amikor fékezek a hátsóval, olyan hangja van mint amikor a villamos élesen kanyarodik. Mitől lehet?
Meghegesztetted már ezt a képen lévő lomot, vagy csak fotózgatod?
Hát 180-as gépet egy év után 60é eladni télleg nem jó üzlet... persze, nem tudjuk, mit hiénáztál ki belőle, és ami belement helyette, az mit ér.
Így már persze reál lehet a 60 (kolléga árban vette), de a Zanyós akkor is ráqrt.
Rokon segítésre mindig rábax az ember, esetemben egy fél lakás ára ment rá, de mi azé jóban vagyunk.
Pupumaci,várd a postást,kávéfőző úton van!
Jó reggelt kicsi eső volt csak itt
Jó reggelit,este itt is viharos volt,de nem tartott sokáig.Rokonnal meg jó baráttal sosem szabad üzletelni,mert azok vágnak át a legjobban!Szerencsére az én anyósomnak nincs mit eladnia,úgyhogy ilyen gondjaim nincsennek.
mivan picsák
És aki ábrust igazán ismeri az tudja hogy nála csak egyszer lehet elqrni a becsületet, nagyon ritkán és nagyon hosszú idő után ad még egy esélyt. Na ők most azt is elqrták.
Mondjuk egy jó van benne.
Szombaton temetik az épp aktuális férjét (meghalt rákban) úgyhogy szombaton még részt veszek a temetésen (én leszek a videós mert f.sz voltam és elvállaltam) és vasárnap reggeltől elmehet az egész család (nejem ismét kivétel persze) a halál náthás f.szára mert én a büdös életben nem leszek rájuk kíváncsi. (közben a sógorom is nekiállt keverni a sz.rt de hát így megy ez ha örökség vagy jobb esetben pénznyeremény áll a házhoz)
Onnantól nyugodtság lesz, mondtam is az asszonynak hogy tekintsék úgy mintha a férje Kaliforniában élne és azért nem látják sosem. (úgyhogy b.ssza meg az egész köcsög família hogy ezek csak úgy tudnak létezni mintha egy kiqrt szappanoperában lennének főszereplők)
jó éjt kislányok mentem szuszókálni
Szegény Bélám messze apától ilyen ítéletidőben
nem hanem