Gyári eredeti, nem utángyártott. Műanyagnak tűnik, de még meg se néztem alaposan, majd holnap. Az első idom két "füle" van eltörve, a tükör rögzítése alatti részen.
Pofátlanul jó áron, de nem nagyon. Piaci ár alatt jött . Magyarországi, , megkímélt, első gazdás, 90 üzemórával. Jóformán karcmentes, és kaposvári volt a vas. 2 év óta 1 métert se ment, előtte se sokat. Újra kell tanulnom quadozni
Hi. Most értem haza Pécsről, egész út viharos szélben, néhol kis homokvihar. Még szerencse, hogy autóval
Vettem a frézire 1 üléspúpot. Ja, meg egy komplett idomzatot kipróbálom, ilyen még nem volt, kedvet kaptam Zsótitú.
Azóta nem hajtottam Hazafele valamennyit szünt
A héten fehérvár tanfolyam, múlt hétvégén a komámnál tetőcsere. Sose gondoltam hogy ezzel az isten által nekem adományozott testel ilyen macskaügyességgel kóbászolok a tetőn, cseréplécen stb...
Te Pisti, törött az idom, mivel ragasszam?
tehát egy honda ruhás kínai kvad
mennyivótrohadjmeg ?
papirolható?
Vettem a frézire 1 üléspúpot. Ja, meg egy komplett idomzatot
Jó estét
A héten fehérvár tanfolyam, múlt hétvégén a komámnál tetőcsere. Sose gondoltam hogy ezzel az isten által nekem adományozott testel ilyen macskaügyességgel kóbászolok a tetőn, cseréplécen stb...
Most viszont csak önöknek:
Nálunk már egy órája fúj a szél mint az állat,de semmi több. Ja meg némi felhő is van,de nem esik.
Kb most ért ide a vihar mert karikába hajlanak a fák.