Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akko hegesztesd meg többre mész vele
Gyári eredeti, nem utángyártott. Műanyagnak tűnik, de még meg se néztem alaposan, majd holnap. Az első idom két "füle" van eltörve, a tükör rögzítése alatti részen.
Pofátlanul jó áron, de nem nagyon. Piaci ár alatt jött . Magyarországi, , megkímélt, első gazdás, 90 üzemórával. Jóformán karcmentes, és kaposvári volt a vas. 2 év óta 1 métert se ment, előtte se sokat. Újra kell tanulnom quadozni
Há mibű van
Alakíccsuk, alakítgassuk
Te Pisti, törött az idom, mivel ragasszam?
Bammeg ez tul jó állapotban van Ez neked kell mi
400ex
tehát egy honda ruhás kínai kvad
mennyivótrohadjmeg ? (jójó, tudom, hogy 6 mozoton keresztül, vagy 8-on nem lehet visszafejteni)
papirolható?
Gyorsasági lesz belöle Laci
Na akko mostmán nem csak a fal mellett tudsz segiteni nekünk ha kell henem fönt is
Nem
Nézzük meg rajta a feliratokat figyelmesen....
Vettél másik lámpát a komádnak a ZX-be?
Hi. Most értem haza Pécsről, egész út viharos szélben, néhol kis homokvihar. Még szerencse, hogy autóval
Vettem a frézire 1 üléspúpot. Ja, meg egy komplett idomzatot kipróbálom, ilyen még nem volt, kedvet kaptam Zsótitú.
ez egy TRX, vagy csájníz
Jó estét
Csinos!
Azóta nem hajtottam Hazafele valamennyit szünt
A héten fehérvár tanfolyam, múlt hétvégén a komámnál tetőcsere. Sose gondoltam hogy ezzel az isten által nekem adományozott testel ilyen macskaügyességgel kóbászolok a tetőn, cseréplécen stb...

Most viszont csak önöknek:
Nem. Ábrus is ért hozzá,nem kísérletezik,mert ismeri a típust.

Nálunk már egy órája fúj a szél mint az állat,de semmi több. Ja meg némi felhő is van,de nem esik.
Attila ért hozzá mert mindennap ezt csinálja, ábrus meg csak lelkiismeretesen kísérletezik.
Kb most ért ide a vihar mert karikába hajlanak a fák.
Mekkora volt a hamburger egy big mekhez képest?
Jó az csak hajtani köl mint a vadember
szasztok!az enyémbe 96400km!nyertem
Hát ez nem jó hír....
Jól sikerült. Az Attila értette a dolgát,olyan mint Ábrus mester.
Az Attila kiment dolgozni Ausztriába. Ő rakta össze a motorod. Most nem tudom ki szerel a Szilveszternél,majd utánanézek.