Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

24ezret. Lassan kellene vinnem Szilveszterékhez szelephézag ellenőrzésre, meg karbi szinkronra... Azóta semmi nem volt vele csinálva motorikusan.
De a Tiéd már fel volt újítva. Azóta mennyit mentél vele?
Nekem most perdült át 85.000-be és hibátlanul működik! Kopp-kopp...
Már az enyémbe is 47000km van. Már megette a kenyere felét,úgy hogy oda kell figyelni rá.
Csak letörlesztettem a tartozásomat
Köszi Pistám a segítséget. Ha nagy leszek meghálálom.
Ábruska köszi a kajálda tippet olyan hamburgert ettünk hogy csak na istenien finom volt
Csak vicc vót
Szasztok! most jöttem Boldogházáról a motoros taliról láttam egy fzr 400-at,ha jól emlékszem kék fehér volt,közülünk volt valaki?
7000km és most van 73000 benne a mai nap
Itthon nem keménykedtem. tudtad hogy 3asba 235öt megy a motor
Mire nem jók a barátok mi
Lehet az is jó Emre te milyen blokkot akartál ? Bammeg akko má itvan nekem az YZF
Rá se basz én is végig probáltam vagy 5 márkát
MDC?
Pedig most megnéztem a serviz manuált és elég széles körben szereti az olajt nem válogatos tipus 10-40 , 10-50 , 20-40 , 20-50 ezeket ajánja a manuál
Szasztok. Mükszik, ledobtam az oilt, megint, de csak nem az igazi,.
Fasz kivan, már 20000 van az olaj és nem jó.
mAGAS FORDULATON FÜSTÖL, DE LESZAROM. lEHET VASTAGABBKÉK BELE. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs majré csík, a Gabi barétom motoroztatásával szinte elfogyott.
Sziasztok!

Mentem 77km-t a Frézivel. Így idén már megvan az első 100km!

Tök jó vele menni.
Mindenképpen kipróbálnám.
Jaszika na mivan a Turbo likal? Megszünt ?
Indul a menet go Nagyvenyim
Zamárdi sterilizálval Térdig néhol combig érő fű járdák teraszok lesepervel valami buzi szemetesnek nézte az udvart de eltüntettem Kintről beszorta a szemetet a keritésen belülre Fecskék beköltöztek kb ennyi Ja meg azthiszem a szomszéd örült nekem ,hogy hajnalban fűvágásra kelt. De sebaj ilyen szép reggeleken vétek aludni nem is értem az embereket mé hagynak ki oly csodás reggeleket
Ok.