Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak használjuk a teknikát
Ti nagyon bátran mentek.
Az Üllési kirucanás 1-1.5mm be került De Zsotí sem uszta meg kevesebbel
Látod nálam ilyen gond nincs Üllés elött cseréltem elöl ,hátul a hátsó kb 4mm volt az elsö 4.5 min ezek most az idén kiszolgálnak talán . Vagyis csak az elsö a hátsó nyár végén csere szerintem de nem is öregszik el
Most már tudom. De nem öreg,csak megvigyázni akartam. Az első az viszont cserés lassan. kopott,de idén még elmegy.
Ne kenj gumit soha semmi csodaszerrel Sanyí Az ugy jó ahogy van az öregedés vele jár ha kell cserélni akkor csere nem érdemes biznicelni
Olyan jó volt motorozni tegnap. Csak kár volt bekenni a gumit a Lidl-is gumiápolóval,mert nagyon csúszik tőle.Még az ősszel kentem be szivaccsal jó vastagon elejét,hátulját. Eddig sem voltam egy kanyarvadász,hát még ezután .....
Állandóan felébredek. Amikor aludhatnék akkor is. De ebéd után tuti a szieszta!
Na legalább nme vagyok egyedül a hajnali kelésel Bár most nem valami csodás reggelre kelt az ember . Barátságtalan hideg van
Itt is. Ilyen sokáig tudsz aludni? Már fél hat óta fent vagyok.
nem néztem az árát, csak h szép
Jó reggelit! Most keltem, esik.
Senki?
Akkor inkább már ez!

De kipróbálnék egy ilyet! link
Sziasztok!
Ennyiért kapsz 2002-2004-es R1-est is.
Ma szétszedtem a GW karburátorait hogy kicserélgetek bennük ezt-azt.
Mivel elég retek mindegyik (kívül-belül) így azon gondolkodtam hogy ki/le kéne őket takarítani valahogy mivel még a gumimembránok is ilyen ragacsos masszaként vannak elkenődve bennük. Most néztem utána hogy mit gondolnak erről amerikai testvéreink és azt javasolják hogy 20 percre tegyük bele forrásban levő desztillált(!) vízbe majd lássunk csodát, tök tiszta lesz az összes furat, valamint a ház kívül-belül.
Holnap meglátjuk.
Nekem a forditott telo ég és föld a másikhoz képest mikor Zsoltiékhoz értünk rá állitottam 2 .5 menetet azt ithon vissza tekertem 1 menetet mert nem volt jó
A Kicsi is soknak számit Meg nem árt cserélni nálam max 2 év
Csak kicsit volt kevesebb, de az volt a nagyobb baj, hogy híg, mint a víz! Levéve a telót, alig lehetett csillapítást érezni kézzel nyomogatva se Nem csoda, hogy imbolygott.
Érzetre sokkal jobb lett, de igazán messzebb még nem voltam vele azóta, hogy megjavítottam.
A FZvez vesződök, az nem indul.
Azé hiába lödözgettem mondtam
Na olvastam a teloszerelésed Mondtam hogy kevés benne az olaj