Persze attól még jó lenne és örülnék neki de számolnom kell a realitásokkal is. Egy ilyet baromi sok meló és pénz szinte tökéletessé tenni és ez jelenleg nem fér bele.(ha már nem lenne lakáshitel akkor más lenne a helyzet de először ettől akarunk megszabadulni)
Nem egészen erről van szó. Ma már a körülmények olyanok hogy ezt már nem engedhetem meg magamnak. Az a fószer eleve baromi drágán adná (kb 2M környéke) és ilyen fenntartási költségek mellett többnyire csak a garázsban álldogállna. (mint csövié is)
Akkor gondolkozhatnék ilyesmin ha feladnám a motorozást, azt meg semmiképpen sem akarom.
Ááá, kinőttük már az ilyenekből. Mostanában olyan projektek futnak ami mellett már ne fér el az ilyesmi.
Sajnos az már egy ilyen lezárult időszak amire emlékezni jó de már nem ismétlődhet meg. Továbbléptem.
Hát ha így haladok akkor megmarad mind a kettő mert menni nem érek rá egyikkel sem. Frét lehet elviszem azért műszakira de az a baj hogy a GW-t is el kell. Ez költségben meg nem kevés.
Áááá dehogy. Használtan csak hasonlók vannak aranyáron, Új vagy utángyártott meg olyan 800-900 Euro körül lenne.
Majd lesz rá szerkesztve HD vagy valami ilyesmi.
Akkor gondolkozhatnék ilyesmin ha feladnám a motorozást, azt meg semmiképpen sem akarom.
Reggel megyek dolgozni és ügyeletes is vagyok úgyhogy halmozottan nem ihatok.
Sajnos az már egy ilyen lezárult időszak amire emlékezni jó de már nem ismétlődhet meg. Továbbléptem.
ST-t !
Tiszta luxus manapság hogy az ember egyáltalán létezik.
A mai árak mellet az is csoda hogy egyáltalán benzinre marad valamennyi pénz.Két motort meg egy autót fenntartani meg tényleg nem könnyű.
Még sok apró szarakodós meló van rajta.
Majd lesz rá szerkesztve HD vagy valami ilyesmi.