Ma délután kifőztem két karburátort és tényleg működik. Fellazult a barnás ezer éves lerakódás és csak le kellett törölni egy ronggyal, egész jó lett.
De az biztos hogy szétszedni-összerakni a karburátorokat az baromira sz.rakodós munka és persze szénné van keményedve az összes "O" gyűrű meg a tömítések.(és agyon van bonyolítva az FZR-éhez képest)
Azt ugye mondanom sem kell hogy a súlya is háromszor annyi.
Köszi!
Igyekeztünk kihozni belőle valami szépet. Ez volt az első nagy motor amivel próbálkoztunk, de szerintem sem lett rossz.
Nagyjából mennyit fogyaszthat?(1000EXUP)
1-2 Finomítás még lesz rajta mert lóg minden rajta,de a lámpák maradnak.Így sikerült megoldani csak mert műszerfalat nem akartam cserélni mivel a költségeket minél alacsonyabban kellett tartani. Ugyanis el szeretném adni sajnos 1 ilyen motort nem tudnék fenntartani még. Van 1 xj600n-em nagyon alacsony a fenntartási költsége, keveset is fogyaszt,25Kw-os papírjai vannak, illetve nem is fogynak rajta annyira dolgok mint ezeken.Gondolom szereti a gumit meg a benzint De nyilván más kategória a 2 motor. Amíg nincs munkahelyem ezek a fontosak nekem.
De az biztos hogy szétszedni-összerakni a karburátorokat az baromira sz.rakodós munka és persze szénné van keményedve az összes "O" gyűrű meg a tömítések.(és agyon van bonyolítva az FZR-éhez képest)
Azt ugye mondanom sem kell hogy a súlya is háromszor annyi.
Igyekeztünk kihozni belőle valami szépet. Ez volt az első nagy motor amivel próbálkoztunk, de szerintem sem lett rossz.
Nagyjából mennyit fogyaszthat?(1000EXUP)