Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elfórumozok azért magammal.
Ma délután kifőztem két karburátort és tényleg működik. Fellazult a barnás ezer éves lerakódás és csak le kellett törölni egy ronggyal, egész jó lett.
De az biztos hogy szétszedni-összerakni a karburátorokat az baromira sz.rakodós munka és persze szénné van keményedve az összes "O" gyűrű meg a tömítések.(és agyon van bonyolítva az FZR-éhez képest)
Azt ugye mondanom sem kell hogy a súlya is háromszor annyi.
Viszont a leömlőkkel és a blokkal kéne valamit csinálni mert azok nagyon rontják az összképet.
4,5-14L
Basszus én meg nézegetem és az járt a fejemben hogy jaszi felpolírozta a vázat és legutóbb mégsem volt teljesen kész a gép.
Köszi!
Igyekeztünk kihozni belőle valami szépet. Ez volt az első nagy motor amivel próbálkoztunk, de szerintem sem lett rossz.
Nagyjából mennyit fogyaszthat?(1000EXUP)
baszott nagy és qrva finom
nem tudom, pedig már feltettem
Gratula hozzá! Szépen megcsináltad,nekem tetszik!
Tényleg Imrém milyenek a tárcsák nem is mondtad?
Addigra keres valami munkát a ház körül
Ok De Zsotival is összebeszélünk majd szerintem ha már arra felé járok .Hátha ő is jön Egy vagy 2 hülyével van több az már gondolom mindegy nem ?
Lehet-lehet. Gyere no... Szólj előtte pár nappal
Megkostáltam végre az ajándékokat Kösszönöm a párodnak is
Május végén Juni elején ráérek . Vagy Juni 15 után . Lehet látogatásomat tenném ?
Nagyon merész. Sztem jól néz ki.
1-2 Finomítás még lesz rajta mert lóg minden rajta,de a lámpák maradnak.Így sikerült megoldani csak mert műszerfalat nem akartam cserélni mivel a költségeket minél alacsonyabban kellett tartani. Ugyanis el szeretném adni sajnos 1 ilyen motort nem tudnék fenntartani még. Van 1 xj600n-em nagyon alacsony a fenntartási költsége, keveset is fogyaszt,25Kw-os papírjai vannak, illetve nem is fogynak rajta annyira dolgok mint ezeken.Gondolom szereti a gumit meg a benzint De nyilván más kategória a 2 motor. Amíg nincs munkahelyem ezek a fontosak nekem.
Nem rossz, viszont nekem a lámpák nem jöttek át . Azok helyet tennék mást.
A színe szép, de ugye ez még nem a végleges megoldás?