Jogos a kérdés,mert nem írtam típust:)))
fzr hátsó kerékhez kéne.Hogy a kerék mekkor motoroból való azt nem tudom.Egy ismerősöm szeretné kicserélni a kerekét az FZ 750-ben fzr-re.
Egyszerű.
Ez amit mi Magyarországnak hívunk és a hazánknak tartunk az a külföldieknek (akik itt idegenek) Befektetési Terület a térképen. (baromira nem érdekli őket hogy minek van jelölve a térképen és kik élnek itt)
Nos ők profitot akarnak látni az excel táblázat legalsó sorában minden negyedéves jelentésben és nem különösebben érdekli őket hogy ennek a hatásai miként jelentkeznek az adott környezetben.
Ha a profit elmarad akkor meg kell vizsgálni az okát, majd meg kell tenni a megfelelő lépéseket hogy a folyamat ismét helyreálljon a táblázat alsó sorában.
És a megfelelő lépés fogalmába szinte minden belefér. Hát így működik a gazdasági valóság.
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.Keresek egy olyan hátsó agyat (amire a lánckerék van rögzítve)amelyen öt darab menesztő gumi van.Ha valakinek esetleg van és eladná,azt kérem jelentkezzen.
Köszönöm!
"Az idegenek kormányoznak Magyarországon ?" Természetesen. Megszállt terület vagyunk. Valaki mást gondol? Irígylem az optimizmusát
Dehogy fejtem, majd inkább személyesen, 1x bor mellett
Önmérséklet? Nálunk nagyobb megszorítást sehol nem lehet ejrópában bevetni, a görögök adóssága a miénk 10x-e, mégsem akarnak "megszorulni", az olaszok utcára mentek már a mexorítások felvetésére is, spanyol és portugál meg egymás után kapja a segílykét, hogy ne robbanjon a xar.
Ez az egész adózás-mexorítás csak egy pszichológiai csata, amit idegenek irányítanak.
Csak jelenleg ezzel a mentalitással egyhelyben topogunk. Nem lenne egyszerűbb önmérsékletet tanusítva, kiadásokat csökkenteni, mint agyatlannál agyatlanabb adókat kivetni? Amúgy lehet én is ezt csinálnám, ki tudja.. A bödön közelében minden más....
Egyébként kár ezen háborogni... a pénzt attól kell elszedni, akinek van. Én se csinálnám másként, mint ahogy te sem
A probléma nem itt van, hanem maga az alap, hogy tulajdonképp miért is fizetünk mi külföldre? de ez messzire visz, és itt sokan nem értenék.
Lassan elérjük azt is, hogy mivel motorod van, veszélyes üzem, fizess több tb járulékot, meg mert 2 kereke van, és ez egy kibaszott luxus, gazdagember hóbort, fizess erre is adót
Sziasztok
fzr hátsó kerékhez kéne.Hogy a kerék mekkor motoroból való azt nem tudom.Egy ismerősöm szeretné kicserélni a kerekét az FZ 750-ben fzr-re.
5,7 milliárdot kell megtalálni 2015-ig. itt most ez a cél nálunk.
Ez amit mi Magyarországnak hívunk és a hazánknak tartunk az a külföldieknek (akik itt idegenek) Befektetési Terület a térképen. (baromira nem érdekli őket hogy minek van jelölve a térképen és kik élnek itt)
Nos ők profitot akarnak látni az excel táblázat legalsó sorában minden negyedéves jelentésben és nem különösebben érdekli őket hogy ennek a hatásai miként jelentkeznek az adott környezetben.
Ha a profit elmarad akkor meg kell vizsgálni az okát, majd meg kell tenni a megfelelő lépéseket hogy a folyamat ismét helyreálljon a táblázat alsó sorában.
És a megfelelő lépés fogalmába szinte minden belefér. Hát így működik a gazdasági valóság.
A segítségetekre lenne szükségem.Keresek egy olyan hátsó agyat (amire a lánckerék van rögzítve)amelyen öt darab menesztő gumi van.Ha valakinek esetleg van és eladná,azt kérem jelentkezzen.
Köszönöm!
Dehogy fejtem, majd inkább személyesen, 1x bor mellett
Ezt kifejtenéd
Ez az egész adózás-mexorítás csak egy pszichológiai csata, amit idegenek irányítanak.
A probléma nem itt van, hanem maga az alap, hogy tulajdonképp miért is fizetünk mi külföldre? de ez messzire visz, és itt sokan nem értenék.