hello.....a trafok gyergyakábelek jól,:. egyik trafonak kiadja az áramot a másiknak nem a gyujtás elektronika .TID 14-33-as kellene. nincs valakinek eladó.
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, a motoromban két szívó szelepnek leszakadt a szeleptányérja szétverve a dugattyút, és a hengerfejet.
A szívó szelepeken kívül beszereztem mindent. Ha valaki tud esetleg három darab szívó szelepet, két szelephez pedig a hozzá való dugóval, rugóval, ékkel és a rugótámasztókkal nagyon szívesen megvásárolnám.
A motor FZR 1000 EXUP 1991-es évjárat, de úgy tudom, hogy 1991-1996-ig azonosak az alkatrészek.
Ha tud valaki segíteni írjon.
Köszi Tanyo.
Nos az FZ 400 nem igazán volt a legjobb választás mivel egyrészt ezt nem különösebben ismerjük, másrészt infót szinte csak kb ilyen oldalakon lehet hozzá találni.
Összességében elmondható hogy ezek a gépek elég kényesek a gyertyák, gyújtókábelek és a trafók állapotára. Elég egy kisebb lerakódás a gyertyákon (olaj vagy némi gyújtáskimaradás miatt) és már nincs is normális szikra a hengerekben.
Mindig nagyon kell figyelni hogy még véletlenül se legyenek felcserélve a gyertyakábelek valamint nem ártana rámérni a gy.trafók tekercseire mert már azok sem mai darabok.
A durrogás általában nem üzemanyag probléma szokott lenni de abban az esetben előfordulhat ha túlfolyik valamelyik úszóház.
sziasztok ,, kis segitségre szorulnák ,,elcseréltem a két ütemü kávé darálomat FZ 400 R -re . két hengerbe alig alig van szikra,,be sem indul csak lö egy nagyot. karbi sort már ki takaritottuk. Meg tudná mondani valaki miért nem indul? Már vettem bele uj aksit is..köszi
Ha van akkor FZR 1000 exuphoz való,lehet csak meg kéne kérdezned milyen fzr kerék,vagy ha nem tudjátok akkor képet tegyetek fel a srácok tudni fogják hogy 600 vagy 1000-é
Egy kis segítség kellene, a motoromban két szívó szelepnek leszakadt a szeleptányérja szétverve a dugattyút, és a hengerfejet.
A szívó szelepeken kívül beszereztem mindent. Ha valaki tud esetleg három darab szívó szelepet, két szelephez pedig a hozzá való dugóval, rugóval, ékkel és a rugótámasztókkal nagyon szívesen megvásárolnám.
A motor FZR 1000 EXUP 1991-es évjárat, de úgy tudom, hogy 1991-1996-ig azonosak az alkatrészek.
Ha tud valaki segíteni írjon.
Köszi Tanyo.
HÁT EZ
link
Jó reggelit,na az nekem már meg volt
Most égetek aludni de benézhetnél gyakrabban is.
Jó éjt.
Összességében elmondható hogy ezek a gépek elég kényesek a gyertyák, gyújtókábelek és a trafók állapotára. Elég egy kisebb lerakódás a gyertyákon (olaj vagy némi gyújtáskimaradás miatt) és már nincs is normális szikra a hengerekben.
Mindig nagyon kell figyelni hogy még véletlenül se legyenek felcserélve a gyertyakábelek valamint nem ártana rámérni a gy.trafók tekercseire mert már azok sem mai darabok.
A durrogás általában nem üzemanyag probléma szokott lenni de abban az esetben előfordulhat ha túlfolyik valamelyik úszóház.
Megvan a 76000 ma is mentem 120km alkatrészekért
a FZR-t
Ha megtudtam a paramétereket jelentkezem.Addig is köszönöm a segedelmet!
Jó éjt!