Ez is csúnya dolog Lajoska!
Irányjelző nem kötelező,de volt rajta illene lennie.De ha használod a karodat ügyes vagy.Még a kerékpáros is csak akkor használja ha már a sarkában vagy ,természetesen balra kanyarodna a jobb szélről.
Ne haragudj,nincs problémám se Veled se mással.Csak azt szerettem volna mondani,hogy a vizsgahelyeken nem ismerik a rendeleteket,tudom minden megoldható,de legalább mondhatnák a tulajnak ez nem igazán jó így.
Szívesen találkoznék Veled "szeretem" a motoros lányokat,kicsit távol vagyok és kicsi fiúcska.
Végre egy aggódó jó barát!
Vannak előírások az elhelyezésre,láthatóságra,ha van kedved utánanézhetsz.Ezt "de a hátsó az üt de kit érdekel már" sem igazán értem.
Különben nekem nem gond,vigyázok a motorosokra,próbálom kiszámítani mit szeretnének.
Vagy tudod mit tegyél fel képet a motorodról szemléltetésképp hogy hogyan is kellene kinéznie a világitó és jelzöberendezéseknek.
Kérlek taníccs minket !Lécci!Lécci!
Ahogy másoknak is, úgy neked is áll az ajánlatom:
Ha problémád van, megbeszélhetjük személyesen. Pesten, írsz egy időpontot meg egy helyszínt és én ott leszek. A fórumon mindenki nagyfiú...
Látszik nem itt a fórumod mert akkor tudnád hogy nem az első és utolsó köszönése volt, menj szemészetre mert látászavarod van addig ne is ülj motorra. A vizsgaállomás nem 2 napja üzemel ott 3. generáció dolgozik ott a családból aki üzemelteti. Nem tudom hogy mi nem tiszta neked a lámpa index prizma van akkor mi a bajod vele, ott van ahol kell lenni. De ha ennyire féltesz engem kérlek ne tedd tudok magamra vigyázni elég nagyfiú vagyok már.
Az látszik,voltál.
2011.November 30. Első és utolsó köszönésed,de nem is ez a köszönő fórum.
A vizsgához gratuláltam,sajnos nagyon elszaporodott a vizsgaállomások száma és szinte mindenütt csak a pénzbeszedésre törekednek.Elég szomorú,hogy nem ért hozzá,nagyon sok motor (autó is) közlekedik nem vagy nem megfelelően látható berendezésekkel,de hátulról letarolnak valakit,mert nem látható mit szeretne van sírás-rívás.Különben meg az üzembentartónak kötelessége a mindenkori megfelelő műszaki állapot fenntartása.
További szép napot Neked is!
Te csak trolkodsz itt