Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy magasról sz@rok arra,hogy mi illik és mi nem...
Te csak trolkodsz itt
Tudom, a mai világban senki nem ért ahhoz amit csinál, lehetsz bárki.

De neked honnan lenne bármi fogalmad arról, hogy itt ki mennyit tesz a motorjáért ahhoz, hogy jó legyen?

Egyébként elhiheted, mi sem szeretnénk felfordulni, bármennyire hihetetlen is.

Ezt a találkát jobb ha elnapoljuk, mert én viszont nem szeretem a motoros fiúcskákat, pláne ilyen kultúrált kommunikálási képességekkel megáldva.
Ki az a Lajoska?
Micsoda "sármőr" először ledorongolja,hogy nem tud köszönni, utána viszont már szívesen találkozna Vele,annak ellenére,hogy ő "kicsi fiucska"
Ez is csúnya dolog Lajoska!
Irányjelző nem kötelező,de volt rajta illene lennie.De ha használod a karodat ügyes vagy.Még a kerékpáros is csak akkor használja ha már a sarkában vagy ,természetesen balra kanyarodna a jobb szélről.
Ne haragudj,nincs problémám se Veled se mással.Csak azt szerettem volna mondani,hogy a vizsgahelyeken nem ismerik a rendeleteket,tudom minden megoldható,de legalább mondhatnák a tulajnak ez nem igazán jó így.
Szívesen találkoznék Veled "szeretem" a motoros lányokat,kicsit távol vagyok és kicsi fiúcska.
Mik az előírások?
Nem mintha szeretném betartani bármelyiket is
Csak kíváncsivá tettél
szerintem itt mindenki tud magára vigyázni...

Jajj ez pupu írta
Végre egy aggódó jó barát!
Vannak előírások az elhelyezésre,láthatóságra,ha van kedved utánanézhetsz.Ezt "de a hátsó az üt de kit érdekel már" sem igazán értem.
Különben nekem nem gond,vigyázok a motorosokra,próbálom kiszámítani mit szeretnének.
Nekem még indexem sincs ember...
Még se tarolnak le hátulról,bár egyszer fejbe vágtak hátulról egy téglával de az egy másik történet
Vagy tudod mit tegyél fel képet a motorodról szemléltetésképp hogy hogyan is kellene kinéznie a világitó és jelzöberendezéseknek.
Kérlek taníccs minket !Lécci!Lécci!
Így tényleg jobb a meccs
Ahogy másoknak is, úgy neked is áll az ajánlatom:
Ha problémád van, megbeszélhetjük személyesen. Pesten, írsz egy időpontot meg egy helyszínt és én ott leszek. A fórumon mindenki nagyfiú...
De mi bajod van pupu világító és jelzőberendezéseivel? (ami miatt letarolják hátulról)
Látszik nem itt a fórumod mert akkor tudnád hogy nem az első és utolsó köszönése volt, menj szemészetre mert látászavarod van addig ne is ülj motorra. A vizsgaállomás nem 2 napja üzemel ott 3. generáció dolgozik ott a családból aki üzemelteti. Nem tudom hogy mi nem tiszta neked a lámpa index prizma van akkor mi a bajod vele, ott van ahol kell lenni. De ha ennyire féltesz engem kérlek ne tedd tudok magamra vigyázni elég nagyfiú vagyok már.
Az látszik,voltál.
2011.November 30. Első és utolsó köszönésed,de nem is ez a köszönő fórum.
A vizsgához gratuláltam,sajnos nagyon elszaporodott a vizsgaállomások száma és szinte mindenütt csak a pénzbeszedésre törekednek.Elég szomorú,hogy nem ért hozzá,nagyon sok motor (autó is) közlekedik nem vagy nem megfelelően látható berendezésekkel,de hátulról letarolnak valakit,mert nem látható mit szeretne van sírás-rívás.Különben meg az üzembentartónak kötelessége a mindenkori megfelelő műszaki állapot fenntartása.
További szép napot Neked is!
Oké csak a kajamaradék amit nem turkál ki az elkezd bomlani a vízben és az nem jó!
Ebben az esetben adminisztrációs hiba történt amit már sajnálatos módon nem lehet javítani, az asszony ezt tanulta meg.
legalább nem unatkozik
nem némó hanem frici
Mi a nem jó?
Fog kapni aljzatot nagyobb szemű fehér murvából az apró zöld helyett mert beleturkálja a halkaját ha leszóródik a kőről.(aztán meg keresgéli)