Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőő, esküdni mernék hogy ezt mondtad.
nem is az volt a neve...
Akkor még a héten feladom, addig kitartás
(Én még abban a hitben voltam, hogy a boci is elbőgi magát mikor otthon bemegy a kapun, de látom ez néhányaknak még mindig elég bonyolult feladat, lépjünk túl... )

Lehet hogy a vizsgabiztos nem ért ahhoz amit csinál, zavaróak a matrica balos nézetei, és hogy rossz a jelzőberendezések elhelyezése, de hogy neked ez a hozzászólás szebbé tette a napodat, ahhoz meg én gratulálnék.
És nem hal hanem Némó.
Most épp úszkál mint a barom mert tegnap nem kapott enni.(diétás nap volt)
Tegnap vizet kellett cserélnem mert nagyon retkes volt már, mindenképpen kell szűrő.
amúgy megy, meg minden, de ami volt is, karbi beállítás, szívócső, fékbetétek, lánc kéne, és okés nagyjából.

Na, hogy van a hal? Megismer már arcról?
Látod, az öregfiú most sem hagyott cserben...
Ha megcseréled a két trafó csatlakozóját akkor a másikon nincs szikra? (csak jelzem hogy a gy.elektronika általában nem szokott meghalni)
Arról volt szó hogy jó a gép nem?
Egyik trafó: 1-4 a másik 2-3
élsz, élsz, bár mostanában spórolok a technikával, és a benzinnel. igazából nem oldottam meg semelyik fennálló problémát sem a motoron, addig meg csak néha örömködöm vele kicsit De zavar, hogy fog az első fék kicsit, meg nincs hátsó, meg hogy ömlik bele a benzin, ahogy számoltam kb 10 liter. igazából már azon is gondolkoztam, h akár eladni a kocsit, és azt beletenni, hoyg csapathassak vele
Nem nagyon fogom a problémát.
mi van nyomi élsz még?
hogy látja, és hogy le tudja olvasni
Amúgy meg nem mind1 hol a matrica a rendőr látja le tudja olvasni akkor meg mi itt a probléma..
szerintem tisztában van vele nem ma kezdte.
Gratulálok!
A vizsgabiztosnak is! Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét ,lehet e fogalma a jelzőberendezések elhelyezésének előírásairól.