(Én még abban a hitben voltam, hogy a boci is elbőgi magát mikor otthon bemegy a kapun, de látom ez néhányaknak még mindig elég bonyolult feladat, lépjünk túl... )
Lehet hogy a vizsgabiztos nem ért ahhoz amit csinál, zavaróak a matrica balos nézetei, és hogy rossz a jelzőberendezések elhelyezése, de hogy neked ez a hozzászólás szebbé tette a napodat, ahhoz meg én gratulálnék.
Most épp úszkál mint a barom mert tegnap nem kapott enni.(diétás nap volt)
Tegnap vizet kellett cserélnem mert nagyon retkes volt már, mindenképpen kell szűrő.
élsz, élsz, bár mostanában spórolok a technikával, és a benzinnel. igazából nem oldottam meg semelyik fennálló problémát sem a motoron, addig meg csak néha örömködöm vele kicsit De zavar, hogy fog az első fék kicsit, meg nincs hátsó, meg hogy ömlik bele a benzin, ahogy számoltam kb 10 liter. igazából már azon is gondolkoztam, h akár eladni a kocsit, és azt beletenni, hoyg csapathassak vele
Gratulálok!
A vizsgabiztosnak is! Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét ,lehet e fogalma a jelzőberendezések elhelyezésének előírásairól.
Lehet hogy a vizsgabiztos nem ért ahhoz amit csinál, zavaróak a matrica balos nézetei, és hogy rossz a jelzőberendezések elhelyezése, de hogy neked ez a hozzászólás szebbé tette a napodat, ahhoz meg én gratulálnék.
Tegnap vizet kellett cserélnem mert nagyon retkes volt már, mindenképpen kell szűrő.
Na, hogy van a hal?
A vizsgabiztosnak is! Persze ha azt sem nem tudja hova kell ragasztani a címkét ,lehet e fogalma a jelzőberendezések elhelyezésének előírásairól.