Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

313,3km tartalékig az kb 4,7es fogyasztás 400km mentünk ma.
kicsit elfáradtunk lementünk Bajára. 90-100 a felett nem városokba szigorú volt a menet. M3ason nyomattam egy 77777.7
De jó hogy belinkelted mivel én meg Fazer tükröt keresek és úgy néz ki van náluk az is(4420ft).A széles kormány miatt van rá szükségem ennek hosszabb a szára mint az R1 tükörnek,jelenleg két kölcsön tükör van rajta..
Semmi gond, köszi!
Most ilyen van fenn nekem is a gépen, akkor ebből farigcsálás lesz.

Nem akartam várni a rendeléssel, mert volt olyan akciós cucc amit nem akartam megvárni hogy elkapkodják.
Nálam kereken 50mm. Bocsi,de nem voltam még otthon.
Köszi!

De már megrendeltem, legfeljebb átfúrom, vagy megyek hirdetni az R1 topikba.
Sziasztok!
Az exup-on megnéztem ott a csavar közép távolság a tükrön 48mm,nem tudom hogy az exup és genesis fejidom tartója megegyezik e
A bázismotornál 3400,-+ postaköltség
Köszi!

A Luis akciózza, és igazából R1 tükör. link
Szia!AzR1-e 28mm.valszeg az Fzr is annyi.Hol lehet ilyen jo aron kapni tukrot?
2db teljesen új Yamaha Fzr törölköző.
2000ft/db
Bocsi de nem vagyok otthon de délután megnézem
Köszi!
Most sajna dolgozom,de ha el nem felejtem megnézem délután,nekem is van egy pár vak tükröm ezresről.
más is megnézheti
Szeva!

Megnéznél nekem valamit a motorodon?
Sajnos a motorom most nincs itthon, én nem tudom megmérni.
Az érdekelne, hogy a tükör rögzítő csavarok egymástól milyen távolságban vannak.
Ilyen fajta van most 2800 Ft-ért darabja, és a furattávja 28mm.
Sziasztok!
ezzel lehetne túrázni
jó reggelt
no,bekerült a kuplungkosár a koó lamellák maradtak,de az acélokat kicseréltem a bontottra, a kuplungtárcsa hála istennek sokkal jobb állapotban volt a bontottban,mint a enyémben,összességében jobb lett a motor A hűtőrendszer minden elemét kicseréltem újra a hűtőn kívül,ég és föld a különbség,nem akar a közép felé menni sehogyansem,pedig megtettem érte mindent Az asszony zx6r-ével mentem 300-400 km az elmúlt két napban,visszaülve az fzr-re,nekiálltam levegőtleníteni a féket,aztán rá kellett jönnöm,hogy a 6 dugattyús Tokiko a Brembo betéttel,a -50kg-al egy más kategória...viszont az fzr erejének a közelébe se érnek a szaros 600-ok,hiába 110le az is,nem egy kategória
Sziasztok!
Most olvasom,hát ez borzasztó. Nagyon sokat veszítettünk,veszített mindenki!

Nyugodjon békében.
Füred
Na hát köszi szépen mindenkinek az emberfeletti erőfeszitést.
Ha sikerült vmit beszerezni jelzek, hátha másnak is jól jön.