Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keress rá polipropilén membrános hangszóró
Csak halkan jegyezném meg,habár biztosan eszedbe jutott."Nekem egy pár éve nem "
Hogy a mélységre is figyelni kell hogy beférjen!
nagyon rejtélyes vagy milyen rejtett tulajdonságáról tudsz a típusnak?
Gyula a 600ba is ez van
tid 14-84
Egyébként nálam sportos Kawasakiban kizárólag a zöld-fehér-kék játszik.
(ha meg szépség alapján döntöttem volna akkor egy két porszívócsöves zöld-fehér-kék ZXR 750-essel járnék és nem FZR-Goldwing párossal de mivel ismerem a ZXR-t ezért nem vettem és nem is vennék )
Az hogy melyik szebb az nálam a sokadik szempont ha túrázásról van szó.
Egyébként ismerem jól mindegyik felsorolt típust,épp ezért kérdeztem azt amit.
Egy darabig csak zizergett bent,aztán szúrt. Ha le tudtam volna venni egyből akkor meg sem csípett volna. (már rég álltam és szarakodtam a szíjjal amikor először szúrt)
Megtettem mindent az egészségem érdekében:bekentem Fenistillel és úgy döntöttem hogy nem vagyok allergiás.
Más: Van olyan hangszóró ( 100-as átmérő GW-ba) amikek nem papírból van a membránja?
Valaki előttem papírost tett bele ami persze nem bírta az esőt és a motormosást,ezért szétmállott.
persze nem ebben a buzi zöldben,hanem feketében
most őszintén:melyik szebb szerinted?
zx6r
Fazeren van. link
Ha gyorsan le tudtad volna venni a sisakot, megúszod 3-al
Ecet vagy citromsav rá kívül, de ha nem vagy rá allergiás, mind1, mert úgyis elmúlik hamar, ha meg az vagy rá, akkor anafilaxiás sokk és exit a legsúlyosabb eset, de ez ritka.
idomos motor szeretnék neki,mert a nakedel szar túrázni(volt már nekem 3 is),az fzr-en megtapasztaltam,hogy milyen jó az a szélvédelem
Mindenképpen sportmotor kell neki? (én előbb vennék egy 600-as Fazert vagy egy Hornetet)
köszi,majd kiderül melyik a legjobb állapotú
Már jobban vagyok.
Vettem be egy Omega 3-at és egy zsírégetőt.(meg ittam egy KV-t)
Akkor lehet hogy felfordulok mert az nincs itthon.
Ez nem méhecske volt hanem az a fekete-sárga rohadék. (ez meg többször is szúr)
nyomd a kálciumot még ha nem vagy alergiás akkor is.
darázs meg fog dögleni az tuti. 1 szúrást kaptál 3 harapást
Bármelyik nagyon jó ha egyben van. (az állapot a döntő)
Hogy az anyját nyomná teherbe az a degenerált barom amelyik kitalálta hogy dupla D gyűrűs csatot tegyenek a sisakomra (Schubert) a normális csat helyett!
Sétálok 50-nel a városban, erre két lámpa között beszedtem egy darazsat a bal halántékomhoz. Mire sikerült kifűzni ezt a szart addigra kaptam négy szúrást a halántékomba. (feldagadt mint az állat és qrvára ég)
A filléres Grexet,meg előtte a C10-est is egy kézzel,egy mozdulattal ki tudom csatolni és már lent is van a sisak de ezt a szart meg min.5-10 mp kibontani. (rohadjon meg a barom aki eldöntötte hogy ilyen szart még feltesznek utcai sisakra )
Ha ezek közül kellene választani a hondát javasolnám,de ez igy nem jelent semmit meg kell őket nézni.Lehet hogy a honda tök szar,a kawa pedig tök jó,de elméletileg a hondák a jók ebből a brigádból,vagy egy YZF 600 R Tundercat,ezeket mindenhol dicsérik.
yzf 600 vagy r6 ost néztem de ebben az árkategóriában csak a halálraítéltek vannak...