De ahhoz mindenkinek kell saját matrac meg hálózsák mert szoba van dögivel csak ágy nekem van Meleg víz, zuhany wc van. Ingyen el lehet héderelni itt 1-2 napot.
Jó reggelt Pupumaci,látod nem csak Andinak voltak gondjai az indítással.
Nálad most van forgatás?Ha nincs,akkor ott is lehetne táborozni,és onnan mehetnénk ere-arra. .
Nyugalom,nem kell idegeskedni,valamelyik Kapcsoló nem ad át,ezért nem engedi indítani.Vagy üresbe kell lennie a váltónak,zöld lámpa világít,vagy ha sebességbe van,akkor a kuplung húzásával indítható,és a kitámasztónak is felcsukva kell lennie.A kis relédobozba bemegy az üres kapcsoló világoskék vezetéke,annak negatív testen kell lennie,akku +-hoz képest multiméterrel 12V-ot kell mérned,ha ez megvan,akkor indulnia kell. http://fzronline.com/wiki/doku...
Elmondhatatlanul szomorú és csalódott vagyok...és tanácstalan is:
Termosztáton az O gyűrűk kicseréltem,karbisor felkerült,próba indítás,nem folyik a víz,minden fasza.
Légszűrőház,tank,farokidom fel,indítanám a motort,nem megy a benzinpumpa,de indul a motor.Leállítom és onnantól kezdve az önindító sem megy...Indítozáskor csak felvillan az olajlámpa,mint amikor lenn marad a kitámasztó...Az akksiról adtam áramot az ac-nak,úgy működik...minden vezetéket megnéztem,biztosítékot,a relé kattan...az önindítónál nem jutottam semmire(szétszedtem.összeraktam,megpucoltam,kontaktspréztem mindent),az ac-nál a kondi(vagy ellenállás vagy tököm tudja mi a neve)előtt van áram,de onnan kijöve már csak 2 volt...mintha valami letiltana.A sztender kapcsolót kikerültem,nem az a ludas...Borulásgátló szerintem nincs ebben a szarban...Nem tudom i tévő legyek..Pedig jó voltam ehhez a kurva motorhoz,megcsináltam minden apróságot rajta,kicseréltem vagy 50 db csavart,merevítőket raktam mindenhova,ahol nem volt,tényleg szerettem...és mégis így kibaszott velem...
Sanyi má kétszer annyi nekünk Tamással mint a sziget
És a csajokat nem hiszem h le tudjuk rázni
Az enyém legalábbis nagyon lelkesen szokta kérdezni h mikor lesz. . .
Sziasztok!
Én is szívesen megyek bárhova bármikor,csak hétvégén legyen, vagy hétvégén is tartson. Szóval jó lenne akár szeptemberbe is szervezni valamit.
Megnéztem itt az autómba sportrugót (dehogy kéne, csak érdekelt)
a 4 db 187 000 Ft elgurult a gyógyszerük
Mondjuk, nagyon keresve már 50-60é is lehet találni
Én a blokkot amit alig tudtál szétszedni fbs el csináltam nitróhígítóval zsírtalanítottam,220 as papírral csiszoltam,hogy legyen tapadása.És volt is,ráadásul miután félórákig főztem a vizet akkor sem engedte el ,és gondolom művészet volt lebányászni
http://youtu.be/DyE30MQlrj0
http://youtu.be/v5rhlw_f_FI
Nálad most van forgatás?Ha nincs,akkor ott is lehetne táborozni,és onnan mehetnénk ere-arra.
http://fzronline.com/wiki/doku...
Termosztáton az O gyűrűk kicseréltem,karbisor felkerült,próba indítás,nem folyik a víz,minden fasza.
Légszűrőház,tank,farokidom fel,indítanám a motort,nem megy a benzinpumpa,de indul a motor.Leállítom és onnantól kezdve az önindító sem megy...Indítozáskor csak felvillan az olajlámpa,mint amikor lenn marad a kitámasztó...Az akksiról adtam áramot az ac-nak,úgy működik...minden vezetéket megnéztem,biztosítékot,a relé kattan...az önindítónál nem jutottam semmire(szétszedtem.összeraktam,megpucoltam,kontaktspréztem mindent),az ac-nál a kondi(vagy ellenállás vagy tököm tudja mi a neve)előtt van áram,de onnan kijöve már csak 2 volt...mintha valami letiltana.A sztender kapcsolót kikerültem,nem az a ludas...Borulásgátló szerintem nincs ebben a szarban...Nem tudom i tévő legyek..Pedig jó voltam ehhez a kurva motorhoz,megcsináltam minden apróságot rajta,kicseréltem vagy 50 db csavart,merevítőket raktam mindenhova,ahol nem volt,tényleg szerettem...és mégis így kibaszott velem...
És a csajokat nem hiszem h le tudjuk rázni
Az enyém legalábbis nagyon lelkesen szokta kérdezni h mikor lesz. . .
Én is szívesen megyek bárhova bármikor,csak hétvégén legyen, vagy hétvégén is tartson.
azzal úgysincs se több se kevesebb
a 4 db 187 000 Ft
Mondjuk, nagyon keresve már 50-60é is lehet találni
meséjj valamit, mer nagy itten a pangás