Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szétszedés előtt működött rendesen összerakás után nem szerintem valami érintkezési hiba lesz
üreslámpa van,ne haragudj,de ezt nem igazán értem,akkor szar a relém?
azt megoldjuk 3 emeleten 30 irodába
Van minden,ha kell még sátor is van horkolók elkülönítésére.
De ahhoz mindenkinek kell saját matrac meg hálózsák mert szoba van dögivel csak ágy nekem van Meleg víz, zuhany wc van. Ingyen el lehet héderelni itt 1-2 napot.
Az neked nagyon jó,ha addig nem sikerül itt a srácoknak kitalálni,akkor javaslom Puput táborhelynek a forgatás után.
Most lesz jövőhéttől kb szeptember közepéig
Jó reggelt Pupumaci,látod nem csak Andinak voltak gondjai az indítással.
Nálad most van forgatás?Ha nincs,akkor ott is lehetne táborozni,és onnan mehetnénk ere-arra. .
jó reggelt
Nyugalom,nem kell idegeskedni,valamelyik Kapcsoló nem ad át,ezért nem engedi indítani.Vagy üresbe kell lennie a váltónak,zöld lámpa világít,vagy ha sebességbe van,akkor a kuplung húzásával indítható,és a kitámasztónak is felcsukva kell lennie.A kis relédobozba bemegy az üres kapcsoló világoskék vezetéke,annak negatív testen kell lennie,akku +-hoz képest multiméterrel 12V-ot kell mérned,ha ez megvan,akkor indulnia kell.
http://fzronline.com/wiki/doku...
Elmondhatatlanul szomorú és csalódott vagyok...és tanácstalan is:
Termosztáton az O gyűrűk kicseréltem,karbisor felkerült,próba indítás,nem folyik a víz,minden fasza.
Légszűrőház,tank,farokidom fel,indítanám a motort,nem megy a benzinpumpa,de indul a motor.Leállítom és onnantól kezdve az önindító sem megy...Indítozáskor csak felvillan az olajlámpa,mint amikor lenn marad a kitámasztó...Az akksiról adtam áramot az ac-nak,úgy működik...minden vezetéket megnéztem,biztosítékot,a relé kattan...az önindítónál nem jutottam semmire(szétszedtem.összeraktam,megpucoltam,kontaktspréztem mindent),az ac-nál a kondi(vagy ellenállás vagy tököm tudja mi a neve)előtt van áram,de onnan kijöve már csak 2 volt...mintha valami letiltana.A sztender kapcsolót kikerültem,nem az a ludas...Borulásgátló szerintem nincs ebben a szarban...Nem tudom i tévő legyek..Pedig jó voltam ehhez a kurva motorhoz,megcsináltam minden apróságot rajta,kicseréltem vagy 50 db csavart,merevítőket raktam mindenhova,ahol nem volt,tényleg szerettem...és mégis így kibaszott velem...
Sanyi má kétszer annyi nekünk Tamással mint a sziget
És a csajokat nem hiszem h le tudjuk rázni
Az enyém legalábbis nagyon lelkesen szokta kérdezni h mikor lesz. . .
Mentem aludni. Jó éjt.
Éppen meg lehet de sanyit sem kell még leírni.
Nekem ok!
Sziasztok!
Én is szívesen megyek bárhova bármikor,csak hétvégén legyen, vagy hétvégén is tartson. Szóval jó lenne akár szeptemberbe is szervezni valamit.
Mekk kérgyem Pap szigetet? Csak egyilyen fürdőzős szalonasütős sörözős szombat vasàrnap kombó?
Most nem nagyon tudok mert menés van alszani ugyanis reggel menés van dolgozni.
Feljött a szó, hogy elmegyünk Sikondára, de Sanyi azóta eltűnt - halálra ijedt szegény hogy neki kell szervezni
Jóvana akkor majd decemberben sóhajtozunk h de jó lett volna ,
azzal úgysincs se több se kevesebb
Megnéztem itt az autómba sportrugót (dehogy kéne, csak érdekelt)
a 4 db 187 000 Ft elgurult a gyógyszerük
Mondjuk, nagyon keresve már 50-60é is lehet találni

meséjj valamit, mer nagy itten a pangás
"gab200gab200 nak írtam"
Én a blokkot amit alig tudtál szétszedni fbs el csináltam nitróhígítóval zsírtalanítottam,220 as papírral csiszoltam,hogy legyen tapadása.És volt is,ráadásul miután félórákig főztem a vizet akkor sem engedte el ,és gondolom művészet volt lebányászni