Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉÉÉÉrdekes.
csak mondom
Jók a képek tényleg uakkora kibontva de tudom, így 1db file, és kezelhetőbb - jpg-t nem lehet zippel tovább tömöríteni.
aha, és?
A leirás szerint magyar papiros és ha kinagyitod a képet azon látszik a rendszám is hogy magyar
kezdők szerencséje
Ha bejött neki, akkor eladja vasnak bagóért, és szarik a bizniszre, mert ez a 180 itt sem pénz műszakis kocsiért kint meg pláne.

Ezt hazahozni átírni műszakiztatni cc 150-180 pénz, (szóval duplája) már ha nem rohad le félúton. Amennyiben az utóbbi jön be az grandiózus szopás.
Idáig nagyon jól sikerült a tömörités mert ugyan akkora lett mint az eredeti
Mint Jaszi mondaná ! Kis pénz nagy szerencse alapon
Vagy kiment szerncsét probálni azt tul jól bejött neki az élet. Ezzel meg már igy jár jobban mint hogy még foglalkozzon a pappirókkal ha már áll egy újabb vas mellette . Vagy tudja tököm ez is az is lehet . Ez épp olyan mint Andi gépe mondtam hogy valami nem koser mikor vette erre itt mindenki le hurogott hogy á nem . Azt Csak csak igazam vot
sááááárga
akkor jobb egér - behelyezés archívumba
mlaszlo mailizé netcom.hu
Az már megvan Az ennyémet kéne betömöriteni hogy küldjem nektek
oks, email?
Az egy másik történet, neked most kicsomagolni kell vele.

Telepít - jobb egér - fájlok kicsomagolása....
Nekemismá
Meglepne ha nem lenne benne némi turpisság

Azért én egy átlag 1000-1500 euróból simán megfordulnék egy nyavalyás műszaki miatt, nem adnám el hacsak nem tudnám, hogy nem fog simán átmenni.
Hogy a tökömbe kel ezzel tömöriteni? mert nekem sem veszi be a citrom
Ezé nem érné meg kimennünk Dikesz? http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.2_80_16v_sx-607
2220
Ja
Egyébként a Rab sziget mellet van az igazi rab sziget azaz a börtön sziget ahol a politikai foglyok voltak. Na mi van a hegytetőre írva kőből?
Oks., holnap műszaki után, én is össze szedem. Nálam van vidió is.
Az most nem megy csak reggel.....
Levadászva