Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyáltalán nem biztos hogy a modul beteg,de tartaléknak jó ötlet.
mindenképpen megrendelem,mert hétvégén motorozni akarok,s ha az a baj,akkor megint 3 nap várakozás..
Először ne rendelj semmit,nézd át a kábel csatlakozásokat,biztosítékokat.Ha az AC-pumpa se indult el akkor valószínű nincs engedélyező jel a kék/sárga vezetéken.Ezért írtam korábban hogy a világoskék vezetéket kösd testre (óvatosan pucold fel a kábel szigetelést egy ujjnyi darabon,de a kábelt ne vágd el,és egy másik vezetékkel kösd az akku negatívra,vagy fémtiszta testre,utána szigetelő szalaggal újra szigeteld a kábelt) egy indítás erejéig.Ha ekkor sem indul,akkor gondolkodhatsz cserén.
akkor egy olyat rendelek
Igen,11 lábú,csak az egyik nincs bekötve,nem használt.
Nem árt gyakorolni mielőtt ráül az FZ-re...
Dehogynem,ott a rajz alján baloldalt,Relay Unit néven.Benne pedig a szaggatott vonalban levő áramkör van,ami a fekete rajzon látható.
ez egy ilyen 11 lábas?
az enyémben ez hol lehet?hogy néz ez ki,van róla képed?
az enyémben nincs ilyen
Van az FZR-ben,600-nál a bal oldali ülésidom alatt egy kis fekete dobozka,a biztonsági modul.Van benne két kis relé,egyik az önindító relének ad vezérlést,a másik meg az AC-pumpát működteti.És sajnos indítási reteszelést is ellát,rá vannak kötve az üres,kuplung és kitámasztó kapcsolók vezetékei is,ha valamelyik nincs rajta,akkor nem fog neked elindulni.Ha előtte ment a motor most meg nem,akkor valami nem érintkezik rendesen,vagy nincs rádugva.Ezeknek a kapcsolóknak a csatlakozásait át kell nézni,a kapcsolóknák is,meg a modulnál is.
na megyek megnézem a szemhéjam belülről mert ez a feszített munkatempó kikészít
Szerintem is addigra talán elmennek innen és píz is van
A fiam körbehajtotta a hintalovat.
Felrepedt a szemöldöke.
Ne a hó elejére,kinek van pénze fizetésnap előtt?
Szeptember 14-16 át javaslom,akkor már van rá keret.
Na akkor idíccsunk egy listát ki jönne a Pap szigetre szept 1-2:

Fábi
Ati
Csövi
kábel ügyileg szeritem nincs gond,az akksihoz nem nyúltam,máshol pedig nincs testkábel
de melyik relé,melyik?
van 3:
hátul a legkisebb(azt hiszem 4 lábas),középen egy 6 lábas,elől pedig egy 8 v. 9 lábas van
Nem lehet, hogy valami testkábelt-főkábelt nem csavaroztál vissza?
tudja valaki a hátsó nagy relének a számát?rendelnék egyet,de nem vagyok motor közelben
Nálam egy elrohadt index relé produkált hasonló hibajelenséget.

Az önindító relénél ha összezárod teker?