Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja,de nem értem
évjárat mikori? 2001 2 vagy 3
Bazze ma olyat láttam zzr 1200 túrakawa feldobozolva és 1 kicsivel nagyobb jány vezette mint a zasszony
hát ottan kiválasztod a motort típus évjárat és load akármi és betölti a gyári adatokat. utána akármit változtatsz csak rá kell menni az alsó táblázatnál a megfelelő színú lánkerékre és betölti a módosítást
ezen azért elgondolkoznék a helyedben...
link
Rövidebbek lesznek a sebesség fokozatok. Végre nem fog annyit menni, jobban gyorsul és 6. ban nem fog annyira leesni a fordulat...
valami guru segítsen beállítani
link
+
gyári rajta minden...csak a 6. fokozattal van baj,azt szerintem nem tudom lánckerékkel módosítani...
Akkor vállalom ezt a kockázatot de akkor Andi fogadja itthon
Talán a lánckerék áttételekkel lehetne variálni...lehet nem is az van rajta mint ami kéne.
Sógornőd?
most jöttem meg egy 350km-es körrről,tényleg csak jót tudok mondani erről a motorról!
Egy dolgot kivéve:az a kurva 6. fokozat...
Nem tudom ki álmodta meg a kiosztását,de az idáig együtt töltött 1200 km-en kb 5x kapcsoltam 6.-at.Egyszerűen 170 alatt annyira leesik a fordulat(3-3200rpm),hogy érzem nem jó a motornak,rezonál...kipróbáltam 130 utazónál is,ott se jó...
Lehet ezen valahogy változtatni kis pénzből?
cbr 954r
250-es Intrúder!
Bár anyósom lehet hogy vállalná.
Akkor sajna el kell jönnöd értük.
Most ahogy látogatást tettem a kereskedésben és láttam hogy mit adnak 1-1,5-ért hááát, nem biztos hogy jól döntöttem.
ronda öreg nők szállíthatnak csak nekem cuccokat
El tudom postázni és az is lehet hogy november elején el tudom neked küldeni az összes cuccot egy őrjítően csinos és egyedülálló nővel.
úgy örül mindig neki annyira aranyos.
cbr vagy egy jo kis gixxer
Attól függ mennyi léd van rá.