Ha gyorsan akarod eladni,akkor keveset kell kérni,de mindennek eljön a vevője,csak idő kérdése. Tehát rajtad áll. Ezek az öreg autók mindig eladhatók,mert az embereknek egyre kevesebb jut ilyesmire,és általában elviszik. A Golfit 2 nap alatt 3-an is akarták.
Nos nehéz döntés volt de megszületett: mivel eddig sem igen motoroztam és csak álltak a garázsban a motorok így az autóvásárlás mellett döntöttünk. Az mindig kell és a Rönó meg már úgyis 22 éves, léptünk hát egy nagyot és itt van, megérkezett.
A robogót megtartom motorozás helyett (még ha nem is igazán az) és ha majd egyszer lesz lesz egy kis lé akkor veszünk motort is.
Nagyon szép,tetszik.
92-es 1.4-es 340-be ment el.
Renault? Be számolva,vagy árulod?
Ilyen sok pénzt nem küldtem...
B6 ban lesz baleseti adóval együtt egész évre 17810ft. Sztem ez nem vészes.
Gratulálok hozzá,remélem sok örömet fog okozni.
Ha a GW még otthon van,akkor még motorolni is tudsz.
Nos nehéz döntés volt de megszületett: mivel eddig sem igen motoroztam és csak álltak a garázsban a motorok így az autóvásárlás mellett döntöttünk. Az mindig kell és a Rönó meg már úgyis 22 éves, léptünk hát egy nagyot és itt van, megérkezett.
A robogót megtartom motorozás helyett (még ha nem is igazán az) és ha majd egyszer lesz lesz egy kis lé akkor veszünk motort is.