Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom én

Kössz a biztató szavakat!
én mentem ma egy 300-ast,fasza lett nagyon a motor.
Voltam a Prop.tech-nél is-rendeltem még a múlt héten egy power commandert-egyeztettük a beállítás mikéntjét,már csak egy slip-on-t kell szereznem...
apa kezdődik!
legalább meglesz a tied is rendesen csinálva
Elhiszem,most kiváló idő van motortoláshoz,csak 1 kicsit izzadt meg a hátam
Nyáron sokkal kellemetlenebb tolni, ezt tapasztalatból mondom...
Mindenki lehet beteg, még ő is...
Pont most tekeredett bele az együtt töltött 10000. km,hát igy háláta meg ,vigyáztam rá mint a szemem fényére ,hát ezt érdemlem...
Nézelődés közben találtam neked valamit

http://www.imet.hu/index.php?c...
Na bebaszott a ménkű nálam is ,megbetegedett az öreglány! minden előjel nélkül elkezdett 3 hengerezni,200 körüli temponál,megállok leállítom ,ujraind. csak 3 megy,otthon 25-30 km,gyerünk,10 km ledadog,tartalékra kapcsol Ok,otthontol 5 km megáll indit nem indul,néz,3.kipuf könyökön folyik az olaj bal idom alatt csöpög az olaj,nézem üres a tank / 15 km 4 liter nafta!/,benzint hozat ,öntöm bele,alol folyik,de egy idő után eláll indit,3 heng,hazapöfögök,leáll,olaj csöpög alul vagy 3 helyen guta megüt,talán holnap délután tudok belenézni,annyi melónk van.Toltam a gépet vagy 300 métert a kavicsos padkán,jobb mint akármilyen erőnléti edzés
Szeva! 06 30 2213 467
Beszarás!
állat lesz
Mennyivel egyszerűbb volt az átkosban nem volt nehéz választani az Mz Etz és Jawa California között. Aki pedig egy kis ínyencségre vágyott szerezhetett egy Izs Jupitert.
Kész a gép?
Hali
Az nem gond csak törött ne legyen /Nagy a hézeg plexi nélkül ,az hogy milyen, nem számit:
Adj egy teló számot ,felhívlak megbeszéljük
Üdv:uviferi
Nekem is komoly fenntartásaim vannak vele szemben de arra jó hogy biztosan megtudjam hogy ilyet nem kell nézegetni.
kis szombat van,bezár a bazár,megyek egyet esztergomnak gurulni
Háló!

Mentem Varával.. hát kicsi vagyok és gyenge, erősen elveszettnek éreztem magam rajta

De Te úgyis okosan döntesz

Ezt muszáj volt megosztanom
Az van igazából hogy tavaszig biztos nem akarok venni semmit (hacsak nem lesz valami kihagyhatatlan ajánlat) mert nem tudni hogy mi lesz a Dunaferr-rel a jövőben. Mondjuk én nem ott dolgozom de az asszony igen (bár külső céges) és nem árt némi pénzügyi tartalék ha esetleg gond lenne. (meg remélhetőleg a terhesség is összejön már addigra)
A GW-t egyelőre még csak szóban vették meg (bár szerintem 98% hogy tényleg el is viszi a srác) és fogalmam sincs hogy mit vennék helyettük. Most útközben benézünk Paksra megnézni a Varaderot és a GTR-t de még semmi konkrét nincs.