Én is szeretnék e T5-öst. Olyannal tanultam motorlni. Olyan tank volt rajta,hogy a szerszámkészletnek külön kis doboz volt kialakítva a tetején kis ajtóval.
Sikerült beszélnem egy jó barátommal,mellesleg motorszerelő volt egy pécsi szervízben.
Ő mondta,egyáltalán nem biztos a gyűrűtörés,mert ha folyt a benzin,akkor nagy valószinűséggel bele lett folytva a benzinbe az a henger,és a motorolaj természetszerűen benzinszagú,mivel az az egy henger nem járt. Nem történt robbanás,viszont a többi henger ráncigálta magával,és ezáltal került a motorolajba benzin. Süritési folyamat végén nem történik gyulladás,akkor a nagy nyomás révén mindenképpen belekerül a karterba,kipufogóba a benzin,és persze némi motorolaj is a kipuba. Tehát nem kell leírni a mocit. Mérj egy kompressziót,és az sok mindent elárul.
Jó reggelt uraim,motogp4 Indul a nagy motornéző túra,1 itt van 20 km-re,1 pesten,1 adonyban,1 inárcson,jó kis kirándulás lesz,még holnapra is maradt 2.
zni a környező falvakban,hátha leledzik még valami fészerben occsóért.
Megyünk anyuékhoz ebédelni, kis potya kaja.
Majd délután leszek.
meg előtte a tl-eken, de azokon nem volt térdpárna gumi
Voltam futottam egy kicsit.
Autóverseny van,sok kancsó kinevetett,mondtam nekik, 10 év múlva én nevetek rajtatok.
Ő mondta,egyáltalán nem biztos a gyűrűtörés,mert ha folyt a benzin,akkor nagy valószinűséggel bele lett folytva a benzinbe az a henger,és a motorolaj természetszerűen benzinszagú,mivel az az egy henger nem járt. Nem történt robbanás,viszont a többi henger ráncigálta magával,és ezáltal került a motorolajba benzin. Süritési folyamat végén nem történik gyulladás,akkor a nagy nyomás révén mindenképpen belekerül a karterba,kipufogóba a benzin,és persze némi motorolaj is a kipuba. Tehát nem kell leírni a mocit. Mérj egy kompressziót,és az sok mindent elárul.
Ne temesd el a Frét idő előtt.
http://www.lealkudtuk.hu/minos...
A legófigura bemegy a kávézóba
-Kérek egy kávét!
-Tejjel, cukorral?
-Tökmindegy, ezzel a kézzel úgyis csak a hátam mögé tudom önteni...
http://www.youtube.com/watch?f...!