Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámen.
Sajna nagyon drágák. Körül kell nén
zni a környező falvakban,hátha leledzik még valami fészerben occsóért.

Megyünk anyuékhoz ebédelni, kis potya kaja.

Majd délután leszek.
Nekem is olyan tank volt rajta
a tlb-n volt olyan tank

meg előtte a tl-eken, de azokon nem volt térdpárna gumi
Én is szeretnék e T5-öst. Olyannal tanultam motorlni. Olyan tank volt rajta,hogy a szerszámkészletnek külön kis doboz volt kialakítva a tetején kis ajtóval.
sok munka van benne, de számomra túlcsicsázott vásári motyó
ez az mond meg nekik
Sziasztok!

Voltam futottam egy kicsit. 28km Pécs-Orfű-Pécs Tudom hogy nem nagyon érdekel benneteket,de ez meg engem nem érdekel.

Autóverseny van,sok kancsó kinevetett,mondtam nekik, 10 év múlva én nevetek rajtatok.
Sikerült beszélnem egy jó barátommal,mellesleg motorszerelő volt egy pécsi szervízben.
Ő mondta,egyáltalán nem biztos a gyűrűtörés,mert ha folyt a benzin,akkor nagy valószinűséggel bele lett folytva a benzinbe az a henger,és a motorolaj természetszerűen benzinszagú,mivel az az egy henger nem járt. Nem történt robbanás,viszont a többi henger ráncigálta magával,és ezáltal került a motorolajba benzin. Süritési folyamat végén nem történik gyulladás,akkor a nagy nyomás révén mindenképpen belekerül a karterba,kipufogóba a benzin,és persze némi motorolaj is a kipuba. Tehát nem kell leírni a mocit. Mérj egy kompressziót,és az sok mindent elárul.

Ne temesd el a Frét idő előtt.

A legófigura bemegy a kávézóba
-Kérek egy kávét!
-Tejjel, cukorral?
-Tökmindegy, ezzel a kézzel úgyis csak a hátam mögé tudom önteni...
már elkapta a láz ilyenkor nincs mit tenni
bagós
Sok szerencsét. Szerelőt meg sem várod?
Jó reggelt uraim,motogp4 Indul a nagy motornéző túra,1 itt van 20 km-re,1 pesten,1 adonyban,1 inárcson,jó kis kirándulás lesz,még holnapra is maradt 2.
Ilyen barmok mindig vannak,ezeknek a keresztjeivel van tele az út széle,meg Kékestető.
Holnap megyek hozzá,itt van 30 km-re,kössz!
Na mingyá motogp
Béla dob van rajta tudod