Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
jó régóta fenn van a hirdetés,majd megtanulja,hogy nem basszuk össze a motort hülye festésekkel,mert 200-300.000-el olcsóbban kell eladni a motort,ha arra kerül a sor
kabbe csövi
Üdv a nyugdíjas klubban.
Jó éjt
jut eszembe,olyan barom két motorossal találkoztam ma,hogy kedvem lett volna megfogni az egyiket a lábánál és a másikat agyonverni vele.
Szituáció:
8-as út várpalota és öskü között,megyek azzal a kellemes 150-170-es tempómmal,a külső sávban egy gixxeres és egy r1-es mókus,verseny lábdobbal, 120-al.Kacsáznak összevissza,a szembe sávba(pedig 4 sáv van)kanyarognak,úgy előznek,hogy a túloldalról kajak bedöntve bevágnak az autók elé...Az ilyet gyorsan meg kell előzni,üvegen elmegyek mellettük.Maradok a belsőben,kicsit meghajtom a gépet,230 körül csapatok,egy centire mellettem elhúz az egyik,utána befékez.Mutatom neki,hogy álljon félre és felhúzom a faszomra,int,hogy bocsi...Visszalassít,elmegyek mellette.Zirc után utolérnek, a cseszneki szerpentin tiszta víz,köd van,kanyargok 80-90-el,egyszercsak a beláthatlan kanyar közepén,az útpatka felől bevág elém,a kanyart meg se próbálja bevenni a saját sávjában,kajak a szembe sávban,semmit nem látva elfordul,hallom jön a haverja is.Én index ki,megállok,leszállok a motorról,elszívok két cigit,várok 10 percet,hogy eltakarodjanak a picsába...Pár évvel ezelőtt nem ez lett volna a vége a sztorinak
Köszi.
Ahogy tegnap elnéztem a felhozatalt hát te csináltad a legjobban. Vettél egy olyan gépet amin semmit sem kell csinálni, teljesen jól működik, még sokáig is fog hiba nélkül és mindezt 430e Ft-ból.
Csókolom a kedves kis kezét aranyoskám!
Tegnap becsengetett a postás apámékhoz és adott neki egy marék tízezrest. Nem értette hogy ki ez a nő aki küldte de köszöni szépen és kívánja hogy Isten tartsa meg ezt a jó szokását.
ő is:-)
link

Szép hangja van a motorodnak magas fordulaton is!
pedig Pistive nekem is kéne beszélnem
Bakos Pisti? Mi lehet vele?

És a mi Zsoltink? Jól eltüntek mostanság.
25 éves a kicsike
na jól van,lassan nyugdíjas találkozót kell nektek szervezni
Azért csak nézesd meg,hátha még sincs olyan nagy baja. Jó kis gépek ezek,nem megy hamar gallyra.
Ma voltunk mi is motorozni.
250-es ES MZ Röpsúlyos előgyujtás szabályzóval! Akkoriban durva volt,tesómnak volt ilyen.