Én is látom hogy nálunk mit művelnek velük, én sem szeretnék olyanná válni. Valóban 0-24 órás ügyeletben vannak mert a telefont nem kapcsolhatják ki, azon meg vasárnap délután a grillparti közepén is megtalálják őket hogy: szevasz Zolikám! Hétfőn délután 2-kor találkozunk Prágában a Silver hotel különtermében. Ja,és a prezentációt hozd ami ugyan a jövő hétre kellett volna de most jönnek a Finnek és már úgyis majdnem kész vagy vele.
Elkapott a láz ahogy gab200 írta olyan mint a nők utáni vadászat 1 belső érzés hajt és kész Komolyra fordítva beindítás után veszettúl csörög valami a blokk közepén,már önindítózáskor is.tehát minimum a heng fejet le kell kapni. azt beszéltük a szerelővel telón,ha olcsón helyre lehet állítani akkor eladjuk úgy ha nem akkor alkatrésznek,mindegy én sok lét nem akarok beletenni,inkább nézek valami fiatalabbat.Mai tapasztalatok: 10 éves busa 1 gazdi 42 ekm patika gyári állapot ,üléspup két vászon oldaltáska,2 plexi,mentem vele 1 kört 160-nál azt se tudtam 4-5-6-ba van-e kiderült 5-be,brutális tolóerő ami olyan mintha soha nem fogyna el.2 év müsz hátsó gumi csere talán 850-ért ideadná,nagyon rendes ficko,a hangja kiborítóan kicsi gyári kipuff. ,2. kereskedés 11 éves busa ,gyönyörű kék-fehér,67 ekm kicsit sok,kivűlről patika,letörölték róla a centi vastag port indult mint a svájci óra,gyönyörű hang,fok kijelző,minden jó rajta 1 év müsz. 720 a végső ár 3. ZX-9R 12éves 42 ezr bitang jól néz ki,minden jó rajta ,mentem vele egy kört,valamivel jobban megy mint a fré pillanatok alatt 220-on volt,azt mondta a gazdi 1-szer ment vele 280-at szerintem is megy annyit,jó hang+gyári dob 450 a vég. ár 4. CBR 929 12éves vazze kint áll a kertbe a fa alatt takaratlanul,akkor törlik a port róla,indul mint az óramű csörög valami benne főleg hidegen,2 gumit kiszivta a nap kuka,2 tükör is kell rá,lánc kinyúlva,530 a vég ár legszivesebben seggbe rugtam volna a hülyegyereket hogy igy bánik 1 ilyen géppel,8 órát autóztunk a haverral,de mondtam neki nem találtam meg ezt a gépet ami megfogott volna,nincs meg az ÉRZÉS,a FEELING ahogy gab200 mondaná,úgy hogy holnap folytatjuk tovább!
Egyébként megnyugtatlak Sándorom hogy ezt kimondottan nem szeretem vezetni. Kényelmetlen és nem látni ki belőle rendesen és 1,6-osként lomha mint a tetű. (előtte G Astráink voltak, azok nekem jobban bejöttek pedig ebben benne van mindenféle elektromos és vezetéssegítő csingilingi)
Az 2 pozícióval feljebb lenne De nem is vállalnám. Itt azok a lelküket is odaadják, és 0-24 dolgoznak éjjel nappal. Nekem kell az életem, sose vállalnék olyant. Fizuba esse rossz, jó ez így nekem.
Egyébként ma beszéltem a GW-os emberrel hogy nem gondolta-e meg magát (esetleg) de nem, sőt már a helyét is megcsinálta a garázsban és szerzett motortakaró ponyvát is hogy ne porosodjon.
Alig várja hogy összejöjjön rá a lé.
Sanyiban egy világot romboltok le. Aszittétek hogy ilyen könnyen szabadultok tőlem?
Ott van a műszerfalas kép mellett a hátulja amin ordít hogy FLOTTAKEZELÉS ennél jobban nem tudom mutatni hogy hülyeség!
Kamuuu. Ez egy tipikus céges kocsi. alsóközépkat. kombi, fehér. Te, vagy a nejed szerda reggel indultok be a kössszzponta nagyfaluba, oszt kinn a kocsi nálatok. Itt is szokott néha octavia 3, meg néha focus kombi is állni ha korán indulós a munkanap...
Ábrus unatkozik.
Kérem a forgalmi túlvégét is amin rajta az Ábrahám név ! (denem ám mellé tenni a rönyójét !)
Na megyek nézem tovább a prométeuszt.
Megyek kutyázni,majd jövök.
A moci 87-es kb 430-ba van.
Tiszta OLDTIMER SHOW
Alig várja hogy összejöjjön rá a lé.
Akkor semmi.
De most komoly vagy nem?
Ott van a műszerfalas kép mellett a hátulja amin ordít hogy FLOTTAKEZELÉS ennél jobban nem tudom mutatni hogy hülyeség!
Pontosan. És épp ezért "olcsón" meg lehetett venni.
A photoshop csodákra képes...
pff.
szép kocsi. :D:D
Ábrus unatkozik.
Kérem a forgalmi túlvégét is amin rajta az Ábrahám név ! (denem ám mellé tenni a rönyójét !)
Na megyek nézem tovább a prométeuszt.