Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majdnem 1 idős az én Frémmel. (87')
Hátttttttt? Ez fogos kérdés mert a törzskönyvbe 86 van a forgalmiba 87
Viszont az alvázszám 3 KT vel kezdödik s ha jol tudom az a legutolso széria 92 es
Igy nem tudom
neked még a melóhelyed is mozog, annyira mozgós ember vagy
Áááá azért nem,csak szeretek mozogni. Egész nap ülök a melóhelyen.
Egy igazi sportember!
Gondolom,látszik rajta. Mikori évjárat?
PUPU!
Cinikus vagy picit! Nem?
Köszönöm szépen!
Nagyon vigyázok rá!
Tessék. 19 múltam.
Úgytűnik a gépembe a videókártya pusztult el. Most hoztam haza öcsémtől, rakott bele egy másik kártyát (jelzem az én végzettségem a számtech műszerész nem az övé )
Persze már csak te hiányzol a képről
Szép a mocid!
Az a ZX9 450-ért,meg előtte a Busa 720-ért szerintem jó vétel,a 67000km ekkora blokknál nem sok,elmegy az még 100000-et is ha nem hajtod agyon.
Csak nem ezt is megnézed?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Még telefonálgattam egy fél órát,igy összeállt a végső haditerv: vagy hayabusa vagy cbr 1100 xx,holnapra van egy hayaés 3 cbr,aztán kifujt választok valamit és kedden megveszem,már rettentően viszket a tenyerem.Kisebb sportgépeket / 1000-es/ nem akarok,mert mi azért 4-5000-et megyűnk évente az asszonnyal azok meg hátul borzasztóak,meg elől se a kényelmükről hiresek,ez a két tipus meg azért menni is tud ha ahhoz támad kedvem
akkor izgalmasan telt a napod,ne aggódj megtalálod a megfelelőt!
Olyan szép idő volt ma is,én inkább mentem egy 280km-es karikát
azért próbaképpen megnéznék a helyedben egy rsv-t is,motorokban nagyon egyfele jár az agyunk,szerintem neked is tetszene:-)
Kamu volt az auto vásárlás!
céges kocsi de valoban szép!
Nosztalgia ismét
fincsi
gyanús vagy nekem,dobd már fel az adásvételit is
Sziasztok
Most értünk haza egy kis turáról-120 km- remek idö volt csodás Bakonyi tájak s rengeteg motoros!
A jo öreg Fz csodásan müködött megbizhato jo kis gép!