Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet lapozgatni kéne az apróhirdetést és akad. most is volt 1 2 kör fejidom de azt elvitte az adonyi 500as bácsi.
de tessék lásd jó szándékomat
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Csak őszinte vagyok
Egyszer úgy vennék már rá egy fejidomot,hogy újra szép legyen,csak nem nagyon látok rá!
dehogyis az nálam van
Na majd kapol az asszonytól
Enyémbe minden zörög ami vasból van és forog! Mindezt kb. 30000km óta! Már rájöttem,hogy hazánk legjobb 500-asa van nálam!
Sose nyúltam még bele!
köszi azért ez picit megnyugtat
Én is azt hittem a vezérmű láncom rossz,pedig két éve volt (elvileg)cserélve.Aztán a szentendrei talin megnyugtattak hogy nem a lánc zörög.Utána én is rájöttem hogy valószínű a kuplung csapágy kopott,sebességben lassan engedve nálam is elhallgat.Majd jövőre lesz rá keretem, kicseréltetem.
Sziasztok!

Megyek megfeszítem a láncot,kb 3500 van benne,és lóg 1 kicsit.
jaa nem gondoltam az egészet szétbombázni annyira nem értek hozzá nem vagyok olyan bátor sem csak a kuplungra gondoltam ránézni.

Bazze mekkora mázlid van PUPU
Köszönöm!
kemény a csajszi nagyon bazze 16e km 6 hónap alatt
hát hengerfej az új kell hogy legyen ha nagyon szétkapod, többit lehet pasztázni mert a tömi készlet az nagyon nem olcsó 30-50e ig van a komplett
pontosan ez az
Pupunak igaza van,az öninditó az állandóan hajt,ha csak pörög akkor a szabadonfutó nem old,valamiért beragad,az enyémet is meg kell néznem mert észrevettem hogy mikor leállítom akkor fog 1 pillanatra
Andika előtt le a kalappal a régi Énemre emlékeztet mikor nem számított semmi még a WC-re is motorral mentem,a haverok őrültnek hívtak mert még hóban is nyomtam igaz 1 CB500Four-ral,azzal még el lehetett menni,mert nem egy nagy nyomatékos motor volt
Sziasztok
köszi ,örülök ha tetszik
amék a képeid között van
aha télen rá fogok nézni akkor ,ha szétszedem majd akkor fog kelleni új tömítés vagy lehet csinálni az összerakáshoz?
melyik?