Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt lenne itt valaki aki jól ért az fzr hez és nem lakik váctól túl messze és lenne kis ideje arra hogy csak ráhalgasson a motorom hangjára mert szerintem már hangoskodik kicsit a blokkom
jól megy jól indul meg minden csak félek a vezérmű lánc szakadástól és ha kell akkor télen lenne idő rendberakni a furcsa számomra az hogy mikor egyesbe rakom és finoman engedem egypicit a kuplungot csak éppen hogy fogjon minden zaj elhalgat
(persze a motor azért jár még.:) természetesen odamotoroznék.
de korán keltetek jó reggelt
Jóóó Reggelt! Nekem a szerelőm ajángatja már régóta,ő tud vagy ötről,mennek mint a svájcióra,azért tettem fel a listára,900-1000-es könnyű supersportot nem akarok mert kényelmetlenek,a többinek nincs elég teljesítménye / ZX 12 kiv./de ma még megnézek 2-3 XX-et azt vége a szaladgálásnak,veszek valamit,tegnap is azon mérgelődtünk a haverral a 6-os uton csak ugy téptek a motorosok,nekünk is ezt kéne,nem a kocsiba bambulni
sziasztok ,ok.ma megkukkolom a kapcsolókat meg a csatlakozókat köszi a segítséget nektek remélem ott lesz a baj
Lehet hogy a jobb oldali lámpa kapcsolóban ér össze valami,aminek nem kéne.Ha túl is tölt,attól még nem fog neked villogni,viszont az enyém is villogott mikor hoztuk haza,mert el volt csúszva a bal oldali kapcsoló egység,azon elöl van a fénykürt kapcsolója,és amikor kuplungolt a lány,a kar megnyomta.Akkor nekem még nem volt meg a jogsim,egy csinos lány hozta el,mi kocsival kísértük,és nem értette miért villognak neki a szembe jövők(a bukóban ki látja milyen csinos lány?),pedig a motor villogott.
A kormány mellett van két csatlakozó,azok mennek a világításhoz és a műszerfalhoz,lehet alaposan ki kéne pucolni,ott is lehet zárlat.
Mentem az asszonyért.
Jó mert te egy benga nagy izé vagy.
Köszi de tudod hogy február előtt nem veszek semmit. (akörül viszik el a GW-t. Addig )
A hatötvenes rendőrbandittal mentem, az elég kicsi volt.
Nemmondod?
ha tetszik,véletlenül se kezdj el rá alkudni,keress meg,elintézem neked beszer. áron!
Konkrétan ezt is néztem már. Ez is egy nagyon jó ajánlat. (és nyomatékos mint a barom)
Számolgattam hogy mennyi lenne a teljesítményadó egy ZZR-CBR-akármilyen erősebb gépre és elég durva összegek jöttek ki. (nem vagyok én ehhez hozzászokva )
Jó éjt!

Én is lépek.
na jóéjt menek mert holnap meló pusz jó éjt
nem ez már vizes
faszák légolajosak még ha jól tudom
ez nem teccik az asszonykádnak kényelmetlen lenne a hátsó ülés meg se nézd.
Mert olcsó volt.
Gondoltam holnap úgyis Sz.F.váron van dolgom akkor elmegyek és megnézem:ezt.
Erre nem zárva vannak a hülye ünnep miatt!
az a helyzet hogy mikor villant vagy erösen világít(van hogy 1mp van hogy 3 mp) akkor az egész műszerfal is erősebben világít . lehet ez túltöltés? vagy az nem ilyen