kosár csapágy leginkább. a nagy fogaskerekes külső kosár csapágya ha mozgatod akkor kotyoghat a kosár. annak a szegecselése is ha kezd fáradni akkor az is adhat ki hangot.
lövésem sincs milyen az fzr1000 önindítója, de szerintem ez bendix bibi lesz. nem húz, így a motort nem hajtja meg az önindító, csak szabadon pörög.
a behúzótekercsnél kell keresgélni, de hogy azt merre rakták le, nemtudom.
Sziasztok.reggeli első inditásnál mindig csak pörög valami.de mindig csak az első inditásnál ha egyszer beindult utána már nem csinálja.szabadon futó lehet vagy mi.köszi.
kosárt az vagy az apró hirdetésbe körbenézel veszel bontottat vagy a sugó bontó Baja, új az horribilis összegért lenne. lamellákat kopó fém és rugó meg már a legtöbb motoros webáruházból lehet.
pl: nagyvas.hu big-bike.hu én ezekről rendelek.
a kosár (mind a vezlánc hangja mind a kuplung kosár hangja egy bizonyos mértékig "normális". Ettől még megy, és megállni sem fog, és bajt sem csinál/csak egyre hangosabb lesz persze/)
na jól van.de azért a 400-ezres sérült motort 1.200.000-be...
aztán a kocsmában meg osztja az észt,hogy nincs az embereknek pénzük motorra,mert nem csörög a mobil
A vezérműlánc nem szakad. nyúlik és csattog, az-az hamarabb őrülsz meg a hangjától, mint az gondot okozna. (és itt jegyzem meg, hogy természetesen néha vannak kivételek. autónál a BMW X sorozatú dízelei hajlamot mutattak(nak) rá. De a kivétel erősíti a szabályt mint tudjuk. )
Jól mondom Pupu?
Jó reggelt !
akkor ilyesmi
a behúzótekercsnél kell keresgélni, de hogy azt merre rakták le, nemtudom.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
pl: nagyvas.hu big-bike.hu én ezekről rendelek.
Tud valaki valami jó oldalt ahonnan tudnék alkatrészt rendelni?
Nekem kuplung kellene!
aztán a kocsmában meg osztja az észt,hogy nincs az embereknek pénzük motorra,mert nem csörög a mobil
Jól mondom Pupu?
Jó reggelt !
kicsit túl van árazva nem?
link