Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali gyári az 12 körül asszem 10körül jó még ha minden igaz
nekem nem jönnek meg az airbrushok...
Jó reggelt!
jó reggelt mindenkinek ma kiderül hogy milyen kompresszió van a motoromban, eddig nem mertem megméretni (félek a kudarctól)
a hozzáértőktől kérdezném mi számít az 500-asnál jó-rossz értékeknek előre is köszi a segítséget
Ez az,profi munka az airbush,az első sárvédőn egy sólyom van festve,a hátsón azt hiszem 1 bika ha jól emlékszem
Amúgy Jó reggelt mindenkinek ,csak már tűkön űlök hogy mikor megyűnk a VASÉRT!
A 720-as pesti autokereskedőnél van! előéletét nem ismerjük semmit nem tudunk róla,beszámították kocsiba meg 67 000 van benne
Majd ma ha itthon lesz.
Jó motorok azok is nagyon,mentem is eggyel,mondjuk mondtam is a havernak,hogy ezekről / XX ,Busa stb/ ugy lehetne véleményt formálni hogy megkapnád 1 napra tolnál vele vagy 300 km-t azt akkor már megtudom mondani hogy jobb az űlésp. nyomatékosabb,fékek stb..., igy hogy mész a falu körűl 10 km-t max 160-nal idegen uton idegen motorral nem sok minden derűl ki,az XX nek a formája főleg előröl elég spártai meg most 2 ember is mondta akik hajtották őket hogy a busa jobb,futómű,myomaték stb... plussz még az IMAGE!
reggelt
Ha nem extrafinoman megyek, lépten-nyomon felüt kétszeméllyel. Egyedül szódával elmegy. Szerdán kiderül hogy fogyaszt.
Ja,kép lemaradt.
Én ugyan a másikat néztem a 720000-est,de árban szinte ugyanaz.Sanyinak nem fog tetszeni,mert ez is sportlégszűrős.
ezt néztem én is,de az airbrush miatt 150.000-el kevesebbet adtam volna érte
Sztem ez lesz az. hayabusa
gratulálok hozzá,dobjál képet róla!vagy linket
Jó éjt!
Láncot állítottam. Ma sajna nem volt idő motorozni,sok más dolog van.
Mér? Kettőtök alatt már összeül? (bár te több vagy mint 100 kiló)
Amikor az Öhlins volt benne a gyári csonttal akkor jó volt csak b@szott magas. (hosszabb a rugóstag mint a Genesisé, ez Exupba vagy Thunderace-be való)
Potinak alig ért le róla a lába de nekem is magas volt. (kitekertem rajta a nyomócsillapítás állítóját teljesen és betekertem majdnem teljesen a húzófokozatot, így ha már felmásztam rá akkor összeült annyira hogy leért a lábam. De aztán kivettem )
Mondtam hogy XX-et ne.
Azért én szeretlek apa...

Jó éjt