jó reggelt mindenkinek ma kiderül hogy milyen kompresszió van a motoromban, eddig nem mertem megméretni (félek a kudarctól)
a hozzáértőktől kérdezném mi számít az 500-asnál jó-rossz értékeknek előre is köszi a segítséget
Jó motorok azok is nagyon,mentem is eggyel,mondjuk mondtam is a havernak,hogy ezekről / XX ,Busa stb/ ugy lehetne véleményt formálni hogy megkapnád 1 napra tolnál vele vagy 300 km-t azt akkor már megtudom mondani hogy jobb az űlésp. nyomatékosabb,fékek stb..., igy hogy mész a falu körűl 10 km-t max 160-nal idegen uton idegen motorral nem sok minden derűl ki,az XX nek a formája főleg előröl elég spártai meg most 2 ember is mondta akik hajtották őket hogy a busa jobb,futómű,myomaték stb... plussz még az IMAGE!
Mér? Kettőtök alatt már összeül? (bár te több vagy mint 100 kiló)
Amikor az Öhlins volt benne a gyári csonttal akkor jó volt csak b@szott magas. (hosszabb a rugóstag mint a Genesisé, ez Exupba vagy Thunderace-be való)
Potinak alig ért le róla a lába de nekem is magas volt. (kitekertem rajta a nyomócsillapítás állítóját teljesen és betekertem majdnem teljesen a húzófokozatot, így ha már felmásztam rá akkor összeült annyira hogy leért a lábam. De aztán kivettem )
a hozzáértőktől kérdezném mi számít az 500-asnál jó-rossz értékeknek előre is köszi a segítséget
Amikor az Öhlins volt benne a gyári csonttal akkor jó volt csak b@szott magas. (hosszabb a rugóstag mint a Genesisé, ez Exupba vagy Thunderace-be való)
Potinak alig ért le róla a lába de nekem is magas volt.
Jó éjt