Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerdán este viszem a szerelőhöz ,felénk addig senki nem akar dolgozni ha tudok valamit azonnal közlöm.
Apa sárga irigysége vagyok.
Lehet kell majd egy rugóstag.
Mondjuk én szlovákiábq vittem, de a garázselőtt sem rossz.
Grat hozzá.

Frének mi a baja? Kiderült már?
Na uraim befejeztem a motorkeresgélést,ma 8-kor indultunk és most értünk haza 6-kor,elautóztunk a 2 nap vagy 30000 Ft-ot Reggel megnéztem a 99-es busát,42 ekm,11 éve nála van 1700 km-rel vette bubis MRA plexi teljes titán Akra kipuff 4 az 1-be,2 év müsz. ,fok. kijez,űléspup,hátsókerékbak,Pro-tech-nél írt vezérlés jó gumik arany DID lánc,fém fékcsövek stb ... Ért a gépekhez a srác.Mondom neki még megnézek néhány XX-et,nevet 11 ével ezelőtt ő is ezt csinálta,azt mondta a haverja XX-et vett cseréltek gépet meg is bánta az XX vételt kkövetkező gép XX Móron,gyári kipuff,szétbarmolva,rendesen röfögött a gép,bal oldali kipuff megnyomódva,kérdezem mi ez Hááát ... törötten hoztuk franciából de csak az idomok sérültek,azt hittem megüt a guta,ezért autóztam 2 órát,gumik kopottak,összes fékcső gumi...,mondom neki ezt mondhattad volna a telóban is Hááát... Na had menjek egy kört,nem nagy szám,kicsit magasabb a kormány mint a busán de lassú temponál ugyan ugy a csukló tart,gyári plexi pont az arcomba dobja a szelet,750 a végső ár Köv. XX Gyönyörü patika,full széria dumálás elkotyogja a csávó 25 ezernél vette vez. láncot kellett cserélni mert nem tudja mit csinálhattak vele vég ár 750,kiváncsiságból mért adod el? Izé...vettem 1 busát helyette mutasd garázsba be 2001-es nemtom hány gazda 25 e km 1 millia/ a bolond/Mikor kimondta hogy busát vett helyette abba a pillanatban tudtam hogy én is azt veszek Teló a reggeli csókának 800-ért mondta 720-ért kérem ecetera ecetera 750-be megegyezünk reggel megyek érte Olyan nehéz volt ez a két nap mint 1 szűlés főleg idegileg
volusiája volt faternak, a nagyplekóval 164-et ment.
jajugyanmár
hát nemtom mi van mostanában a tűzrókával de a flash az rendszeresen összeomlik.
Téli estéken nem ellenne a garázsba a szerelgetéssel közbe forralt bor kortyolgatni miközben Vicus a vállát masszírozná
Eeeez?
A stílus és a praktikum egyesül a Live to Ride életformával.
Még egy kék-fehér Kushitani térdkoptatós bőr kezeslábast el tudnék képzelni hozzá sötétplexis (mert az a kemény ) Lidl-es zárt bukóval.
Itt aztán kialakult ám a stílusirányzat! (fehér oldalú gumik-vaskereszt és Givi műanyagdoboz)