Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi nem nem ő én mielőtt Vicus meglátja és futhatsz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már megint nem léptem ki Andi nevéből
Jó éjt!
Nem szóltam el magam,ez a Te dolgod közzétenni,ha így gondolod.

Jó egészséget Barninak,és Krisztinek!
ennyi
akkor dolgozom a legkevesebbet,mikor a legtöbb pénzem van...
azt hittem Sanyi elszólta magát

(majd akkor tessék igazán gratulálni, ha rendes jóravaló embert faragunk belőle)
köszi mindenkinek
Akkor még nem tudtam hogy mi történhetett de ha Sanyi is ünnepel és tapsol valamit akkor gondolom nekem is lehet.
Őszintén, és egy kicsit irigykedve gratulálok.
Gratulálok
köszi
nemám ne tudjatok aludni, mi a téma:

Ma 8.52kor született- Kiss Barnabás
Megjött!

Tüneményes!

Még 1 érdekességet leírnék gyorsban ami ebben a szakmában mostanában többször is előfordult:
Jól öltözött hajléktalan akiről semmi rosszat nem feltételezne az ember beesik 1 javítóhoz 1 fél milliós roncsértékű törött nevére íratott kasznival ami helyreállított állapotában kb 2.-2.5 milli
Megrendeli a javítást.
Pár hét és elkészül,megy az autóért, közli h nincs pénz de viszi.A javító nem adja oda.
A tulaj visszamegy rendőrséggel, mert megteheti h a nevén lévő saját autóját bármikor elvigye.
Elviszi, a rendőrség közli h nem tehet mást polgári peres úton számlával igazolva követelje a javító a pénzét.
A javító még mindíg nem sejti h kivel áll szemben,ráküldi a végrehajtót.Aki közli vele h a kulacsán kívül semmit nem tud elvenni tőle,mert az autó a javítást követő héten lekerült a nevéről.(amit persze gyanútlan új tulajdonosok vettek meg alkalmi áron,az árát kifizették,és ugye ők nem tehetnek semmiről)
Akik ezt csinálták adtak pár forintot a hajléktalannak,aki azt sem tudja h kik voltak.
köszi,
bepróbálom mégegyszer a mailt :)
Nálunk egy helyi csempe-padlólap kereskedőt úszattak el 15-20-al. Végül lebetegedett, és infarktus elvitte. Aki megszívatta, anno többszörös milliomos, mára már nem megy annyira neki, de még elvan. Persze semmi baja nem lett, KFT/hajléktalan ügyvez/csőd/felszámolás/
Nem kesergek én, csak próbáltam veled tapasztalatot megosztani.
Normálisan csinálni egy vállalkozást - az ma itt kevés
Nekem nem jött össze? Ezt miből gondolod? Abból, hogy próbálok a vállalkozás ellen érvelni? Hidd el, csak jószándékból...

Ui: "az hogy valakinek nincs diplomálya attol még lehet okos ember" - ez ütött
csak bátran!
Sztem semmi gond nincs vele,kaptam email-eket.

Gratulálok még 1x Jani!
Ez a motor akkor megy el innen, amikor engem elföldelnek...
Nem a himbilimbi fáj,tulajdonképpen semmi nem fáj. Még....