Akkor még nem tudtam hogy mi történhetett de ha Sanyi is ünnepel és tapsol valamit akkor gondolom nekem is lehet.
Őszintén, és egy kicsit irigykedve gratulálok.
Még 1 érdekességet leírnék gyorsban ami ebben a szakmában mostanában többször is előfordult:
Jól öltözött hajléktalan akiről semmi rosszat nem feltételezne az ember beesik 1 javítóhoz 1 fél milliós roncsértékű törött nevére íratott kasznival ami helyreállított állapotában kb 2.-2.5 milli
Megrendeli a javítást.
Pár hét és elkészül,megy az autóért, közli h nincs pénz de viszi.A javító nem adja oda.
A tulaj visszamegy rendőrséggel, mert megteheti h a nevén lévő saját autóját bármikor elvigye.
Elviszi, a rendőrség közli h nem tehet mást polgári peres úton számlával igazolva követelje a javító a pénzét.
A javító még mindíg nem sejti h kivel áll szemben,ráküldi a végrehajtót.Aki közli vele h a kulacsán kívül semmit nem tud elvenni tőle,mert az autó a javítást követő héten lekerült a nevéről.(amit persze gyanútlan új tulajdonosok vettek meg alkalmi áron,az árát kifizették,és ugye ők nem tehetnek semmiről)
Akik ezt csinálták adtak pár forintot a hajléktalannak,aki azt sem tudja h kik voltak.
Nálunk egy helyi csempe-padlólap kereskedőt úszattak el 15-20-al. Végül lebetegedett, és infarktus elvitte. Aki megszívatta, anno többszörös milliomos, mára már nem megy annyira neki, de még elvan. Persze semmi baja nem lett, KFT/hajléktalan ügyvez/csőd/felszámolás/
Nem kesergek én, csak próbáltam veled tapasztalatot megosztani.
Normálisan csinálni egy vállalkozást - az ma itt kevés
Nekem nem jött össze? Ezt miből gondolod? Abból, hogy próbálok a vállalkozás ellen érvelni? Hidd el, csak jószándékból...
Ui: "az hogy valakinek nincs diplomálya attol még lehet okos ember" - ez ütött
Jó egészséget Barninak,és Krisztinek!
akkor dolgozom a legkevesebbet,mikor a legtöbb pénzem van...
(majd akkor tessék igazán gratulálni, ha rendes jóravaló embert faragunk belőle)
köszi mindenkinek
Őszintén, és egy kicsit irigykedve gratulálok.
Ma 8.52kor született- Kiss Barnabás
Tüneményes!
Jól öltözött hajléktalan akiről semmi rosszat nem feltételezne az ember beesik 1 javítóhoz 1 fél milliós roncsértékű törött nevére íratott kasznival ami helyreállított állapotában kb 2.-2.5 milli
Megrendeli a javítást.
Pár hét és elkészül,megy az autóért, közli h nincs pénz de viszi.A javító nem adja oda.
A tulaj visszamegy rendőrséggel, mert megteheti h a nevén lévő saját autóját bármikor elvigye.
Elviszi, a rendőrség közli h nem tehet mást polgári peres úton számlával igazolva követelje a javító a pénzét.
A javító még mindíg nem sejti h kivel áll szemben,ráküldi a végrehajtót.Aki közli vele h a kulacsán kívül semmit nem tud elvenni tőle,mert az autó a javítást követő héten lekerült a nevéről.(amit persze gyanútlan új tulajdonosok vettek meg alkalmi áron,az árát kifizették,és ugye ők nem tehetnek semmiről)
Akik ezt csinálták adtak pár forintot a hajléktalannak,aki azt sem tudja h kik voltak.
bepróbálom mégegyszer a mailt :)
Normálisan csinálni egy vállalkozást - az ma itt kevés
Nekem nem jött össze? Ezt miből gondolod?
Ui: "az hogy valakinek nincs diplomálya attol még lehet okos ember" - ez ütött
Gratulálok még 1x Jani!