Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom mi egyformán látjuk a feelinget drága testvérem!
Nekem az öreg ilyen
néztünk New Beetle-t miának. imádja! (lehet németből kéne hozni egyet)
megvan ittvan, jólva. Elvihetnéd, mielőtt ellopják azt is
ja valahogy így
olyan épp nincs ,te az 5 légkamrásra gondolsz,de az alsó kategória..de nem baj az,van arra is igény,sőt annak van a legnagyobb piaca,én is csináltam még az elején,de akkor más világ volt.Amíg a srácok összeszedték a szerszámokat a 4.-en,addig leszerződtem a környező emeleteket
Az olcsót persze nem úgy értettem,csak a tiedhez viszonyítva írtam, egy felső kategóriás faablakhoz,persze a műanyagból ők is megpróbálják a legjobbat kihozni nem egy sumák banda,nem értek hozzá de valami olyan hogy 5 réteges hősz űveg,ezt Te biztos érted
az nagyon kemény meló,iszonyatosan telített a piac,100 ft-ért ölik egymást...le a kalappal az előtt,aki meg tud belőle élni.Nekem is van műanyagom,de abból is csak a felső kategória
A barátom is ablakokkal foglalkoznak,persze ők még az olcsó hőszigetelt műanyag ablakokkal,de eléggé megy a szekér ott is
Amúgy sziasztok
Nem volt gépem,beszart de végre kiderült hogy a táp szivatott
Látom ment az ész osztás rendesen
tudom
És a nagyobbik 5éves
Nem rég jöttem haza a páleszfőzdéből csak sajna a Sógorét fözettem ki,jó cucc 750l cefréből 90l 50fokos pálesz lett
Gratulálok
Itt meg az én kis fiam 5hónapos
Nem sértő szándékkal írtam.

Tehát: működhetne extrém kockázatvállalás nélkül.

sikerült leírjam pont az ellentettjét mint amit akartam
hitel? A Kft hitele. Ha nem, mert pl. jelzálog a házra, nekem ez azt jelenti buta volt az illető. kockáztatott a nagy nyereségért. Megfenyegették, hogy megkeresik? ez pedig már rendőrségi ügy, nincs mit hozzászólni.
Az, hogy ez sokakkal megesett, és a mai magyar valóság? Sajnálatos, de ez nem jelenti azt, hogy bizonyos területeken, egy kellő tőkével (nem hitel!) rendelkező kezdő Kft., ne tudna sikeres lenni, de legalábbis ne tudna úgy kiszállni (akár csőddel), hogy a háza, az élete ne maradjon meg. Én most is neki tudnék kezdeni olyan dolognak(kipróbálva), ami jövedelmező, de nem keresnék többet mint így alkalmazottként. Dirigálnak, de megkapom a kis pénzem, jól megvagyunk belőle, és 8 óra letelte után felállok, kocsiba ülök, és hazajövök a saját házamba. Nem görcsölök rajta, hogy miből csinálok pénzt a cégbe a jövő hónapban, nem járok könyvelőhöz, nem kell a fülemen legyen a telefon éjjel-nappal. Ha bármihez kezdenék, azt csak a főállásom mellett tenném, de akkor meg bukom a 8 óra után haza és pihi részét a dolognak, így tanulok. Magasabb pozíció, magasabb bér. (Hétfőn megyek a konzulensemhez a diplomamunka miatt.)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy egyeseknek nem jött be, nem jelenti azt, hogy ésszel csinálva ne működhetne extrém kockázatvállalással. (Elviszik a 10 éves Fábiát, mert a cégbe bevittem apportnak Vigye ! )
Van amelyik vállalkozónak megyen, van amelyiknek nem megyen. A nem megyen az több. Na iszok még egy kis vöröset, egésség...
átálltam a felső kategóriás fa ablakokra,aki az ilyet veszik,azoknak nem válság van,hanem aranykor...
Mostanában (hogy évek óta állnak az építkezések) hova acc el ablakot?
Valamit télleg tucc...
Az én könyvelőmnek havi 50e-t adok,nem a világ legjobb könyvelője,viszont van neki 130 cége Akkor számláz azt,oda,amikor akar
Drága barátom!
Minden nagyképűség nélkül én átlag feletti kereskedői vénával vagyok megáldva
Amikor még csak egy csapatom volt,én voltam a brigádvezető,akkor is 8-16-ig dolgoztam,hétvégén sosem.
Most akkor dolgozom,amikor muszáj:)heti 30 óra maximum!Azt hozzáteszem,hogy annyi melót elvégzek 2 óra alatt,amit más 8 óráig csinál.Kihozom a képességeimből a maximumot,mert kurva lusta vagyok sokat dolgozni.Nem vagyok milliárdos,de 29 éves koromra mindenem megvan(majdnem),azt csinálok,amit akarok,boldog házasságban élek.Mi kell még?
Erre nem mindenki képes,csak néhányan(plusz nagy farkam is van,irigykedjetek
Nem a melós fogja soha a nagy pénzt keresni,szégyenszemre az új beltéri ajtóimat otthon,nem én építem be,inkább fizetek egy asztalosnak durva mi?