máraki
Kingát bevittem melóba és hazajöttem.
kikék végre cserélni a törött tükröt, meg az ablaqksprickolót megcsinálni, mert csak egy oldalon fröcsköl.
Épp reggelizek, és várom, hogy a garázsba emelkedjen a hőmérséklet. Rányitottam ott is a radiátort. nem fogok tán megfagyni..
valakinek van ötlete, hogy a retkes android eggyik pillanatról a másikra miért nem tud kapcsolódni a gmail fiókhoz? nem megy böngészőből a google.hu, a googleplay se, a gmail-es emaileket se tudom megnézni. net van, mert a pina.hu működik rendesen. meg ez is aztmondja, hogy van: http://vanenet.hu/
töröltem a fiókot. hozzá akarnám adni, és azt írja:
nem lehet megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel. -ez lehet ideiglenes probléma, de lehet hogy telefonján nem érhető el adatszolgáltatás.
ráadásul ez a paraszt még azt se látja, hogy ez nem telefon, hanem táblagép.
help !
igen
Nekem az utolsó nagy munkám a zánkai úttörőtábor nyílászáró cseréje volt,abba majdnem belebuktam én és a gyártó is.140millió nettó árbevételen,3 hónapnyi munkával kb 1 milliót buktam Ekkor fogadtam meg,hogy soha,de soha többet nem dolgozom nagy projekten.Pedig itt is fizettek 50% előleget és 50%-ot a végén....
Én csak azt nem értettem az egészből hogy ugy irtad le hogy szar az egész ,bele lehet bukni,sokat kell melózni,idegeskedni, nem lehet normálisan csinálni stb ... De azt nem irtad le ha odafigyelve normálisan csinálja az ember már megfelelően kiépített kapcsolatokkal rendelkezik,jó híre van a területen,sokkal jobban megéri mint gályázni valahol 8-tol 2-ig 130 ezerért.Az iskolára meg az észre visszatérve:nálunk a városban 3 nagyvállakkozó van/ több milliárdos árbev. több száz alk. /2 ismerek személyesen 1 látásbol,2 a város diszpolgára,most 50-60 évesek mindnek 40 évesen csak középfokú végzettsége volt,szerintem van is,lehet hogy valamelyik brahibol estin összehozott valami diplomát,de nem hiszem,tehát attol hogy huszonévesen nics dioplomád még lehetsz sikeres megbecsült ember,az hogy később 40 évesen csinálsz valami iskolai papírt csak magadnak bizonyítasz valamit,mások szemében ugyanaz maradsz aki voltál,persze én is azt mondom akinek van hozzá feje az tanuljon,de akinek nem megy a dipl. az is lehet sikeres 1 területen.
én is a Mari nénit meg a Pista bácsit szeretem,mikor betoppannak a kis megspórolt pénzükkel
Kingát bevittem melóba és hazajöttem.
kikék végre cserélni a törött tükröt, meg az ablaqksprickolót megcsinálni, mert csak egy oldalon fröcsköl.
Épp reggelizek, és várom, hogy a garázsba emelkedjen a hőmérséklet. Rányitottam ott is a radiátort. nem fogok tán megfagyni..
töröltem a fiókot. hozzá akarnám adni, és azt írja:
nem lehet megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel. -ez lehet ideiglenes probléma, de lehet hogy telefonján nem érhető el adatszolgáltatás.
ráadásul ez a paraszt még azt se látja, hogy ez nem telefon, hanem táblagép.
help !
http://www.onroad.hu/hir/ha-lud-legyen-kover-kickboxer-wrx-diesel-es-
awd.html
Nekem az utolsó nagy munkám a zánkai úttörőtábor nyílászáró cseréje volt,abba majdnem belebuktam én és a gyártó is.140millió nettó árbevételen,3 hónapnyi munkával kb 1 milliót buktam