úgy néz ki kicsivel előállítási ár fölött fogok én is néhányhoz hozzájutni. A legjobb barátom egy alu-kat gyártó cégnél dolgozik, és most szereztek be egy műanyagos gyártósort. januártól kezdik a gyártását. A főnök mondta az embereinek, hogy saját részre anyagárba, munkaidő után, vagy előtt megoldható... énmeg a sajátrészre kategóriába esek.
Mondjuk velem pont ráqrtak az ablakosok annak idején mert kértem kb 8-10-től árajánlatot, mire előálltak egy elfogadhatóval. Érdekes volt megfigyelni hogy azok a "csak ma-csak most és csak neked" akciós ajánlatok is jelentősen tudtak tovább csökkenni amikor mondtam hogy ennél már kaptam jobbakat is. (aluplast cuccok kerültek be argonos-bevonatos üveggel)
Én a saját véleményemet írtam le hogy ÉN(!) nem lennék vállalkozó,nem pedig azt mondtam hogy senkinek sem éri meg csinálni. Ha én kilátástalan helyzetben lennék vagy minimálbér körül keresnék és nem lenne szinte semmi más lehetőségem, akkor vszeg én is belevágtam volna valamibe.
Azért csak magamról beszélek mert az én munkahelyi körülményeim,feladataim és az alkalmazotti fizetésem (sajnos) nem tartozik a nagy átlaghoz.
A tiéd se
(ja és az enyém se, mert egyben van, van motorom, csak nem motorozok
Azért csak magamról beszélek mert az én munkahelyi körülményeim,feladataim és az alkalmazotti fizetésem (sajnos) nem tartozik a nagy átlaghoz.