Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja tényleg
Nálunk ez nem így működik.
és nagyon fájt?
Az adatlapom szerint van.
Asszony most nézte és ő is túlméretesnek látja. Kérdezte hogy mit kezdenék vele. Elmondtam.
a GW-t csak nála tárolja az új(régi) tulaj
Van motorja
nincs motorod.
A tiéd se
(ja és az enyém se, mert egyben van, van motorom, csak nem motorozok )
na igen. megszaladt a mester keze a kinyomópisztolyon mikor a szilikont adagolta
A te motorod szét van szedve így a véleményed nem mérvadó.
Talán túlméretes mell viselése miatt meg lehetne.
Pedig én már láttam ilyentet a Császár Andris suzuki hollós versenygépén az is így átlőtt és nem csapott.
így van, nem szabad mindent elhinni
jóreggeltet
Az úgy drága. Kicsivel az előállítási ár alatt, jobban hangzana.
Szerintem se valós, de azért "jól néz ki"!
úgy néz ki kicsivel előállítási ár fölött fogok én is néhányhoz hozzájutni. A legjobb barátom egy alu-kat gyártó cégnél dolgozik, és most szereztek be egy műanyagos gyártósort. januártól kezdik a gyártását. A főnök mondta az embereinek, hogy saját részre anyagárba, munkaidő után, vagy előtt megoldható... énmeg a sajátrészre kategóriába esek.
Jól néz ki de a szemünknek és az internetnek nem szabad mindent elhinni.
Mondjuk velem pont ráqrtak az ablakosok annak idején mert kértem kb 8-10-től árajánlatot, mire előálltak egy elfogadhatóval. Érdekes volt megfigyelni hogy azok a "csak ma-csak most és csak neked" akciós ajánlatok is jelentősen tudtak tovább csökkenni amikor mondtam hogy ennél már kaptam jobbakat is. (aluplast cuccok kerültek be argonos-bevonatos üveggel)
Upsz...
Én a saját véleményemet írtam le hogy ÉN(!) nem lennék vállalkozó,nem pedig azt mondtam hogy senkinek sem éri meg csinálni. Ha én kilátástalan helyzetben lennék vagy minimálbér körül keresnék és nem lenne szinte semmi más lehetőségem, akkor vszeg én is belevágtam volna valamibe.
Azért csak magamról beszélek mert az én munkahelyi körülményeim,feladataim és az alkalmazotti fizetésem (sajnos) nem tartozik a nagy átlaghoz.