Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kép?
Egyébként Sanyinak nyomasd ne nekem. (bár én is bírnám )
És a te főtengelyeddel mi legyen? Mehet a MÉH-be vagy kell?
Jővőhéten megyünk Pöstre dolgozni
Emre merre vagy ? Eladtam a főtengelyedet
Bocs ebben 2 szer megálltam ebéd vacsira
Ú bazz...Ennyit nem szabad dolgozni, idő előtt tönkre mész...
Anett házát épitem a munka és a saját munkám mellett a hétvégén beköltözés volt kisebb aprobb dolgok vannak még .Azt kívül van még ez az (szigetelés stb) Szombatonreggel 7:40 kor álltam, neki a festésnek hajnal 2 kor hagytam abba a parketázást
Na mi az, úgy eltűntél csak nem bekötötték a fejedet?
Na mizu erre felé ? Mindenki él és mozog ?
esetleg e52?
ugyanaz mint az e72 csak máshogy áll benne a kijelző
jóvestét
nekem egy Nokia e72 van. navis, kamerás ami szép képet csinál, nem tapitelefon, Symbianos, de minden progi van még symbianhoz is.
Holnap reggel kidobott hozzád q dobott az jó? Nem mész auchanbavagycorábavagymivqnott?
Csak nokia kell,nem érintős,nem csúsztatós,nem nyitogatós mint a csajoknak.
Nem ártana bele talán 1 navi.
Csak ezt az egyet írta fel receptre a gép,31 ért adná a jelenlegi flottás előfizetésemhez. 24 hűséggel
Nem tartom fernek h kártyásan meg 40.000
Symbian nem a legjobb, android jobb. Szerintem nézd meg a kinaiakat, 10ért már vannak jók...
Add meg a kódokat, nem tudok belépni.
Üdv!
Ismeritek? Jó?
Nem találok ilyet a kínai oldalakon
https://shop.vodafone.hu/flott...
Nagyon sok érte,én amit néztem fekete metál volt 2 évvel fiatalabb 45 e km 750 irányáron!
Hali fzr600 3he motorkódú alkatrészek korrekt áron eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu Szép estét.
Nem igazán..én is ezen vívódok most,Spory vagy 1.5-ös Trudi.
Bár a feleségem közölte,hogy tartsuk meg az FZ-t túrázni és vegyek egy Sporyt csak magamnak
Én az ilyen 55-re adok 20-at vevővel nem is foglalkoznák,nekem az ilyen feléből mennyit engedsz stílustol mindig felmegy a pumpám,a normális alkutol nincs semmi bajom ,szoktam én is meg szoktak velem is de ettől a roma stilustol végem van.
Most ment el előttem béres a. nem rossz
Mondjuk tény hogy a Spori nem kimondottan kétszemélyes túrázásra lett kitalálva.
Mentem délutánra.