Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 626 utáni egy szóköz volt a baja. (persze link-ként berakva talán csak rá kéne kattintani de hát az túl egyszerű lenne)
ez kb. 2x szorzó)
Most olvasok egy samsungról por, ill 1 m ig vízálló.
Talán jól jöhet annak aki sokat csiszol + pecázgatás közben sörözget
Nekem Motorola V3 volt, egy csomó dologtól megőrültem, de fémből volt, üvege volt, és nekem ez fontos. Már 5 éve működik hibátlanul, eredeti akksi napokig bírja még, és fiam használta (ez kb. 2x szorzó)
Máris megvették?

Ui: Ígyen megyen
Nekem Samsung ilyen van de a kezelhetőségétől megőrülök. (egyébként tényleg víz és golyóálló)
Nekem 404
Valakitől nemrég azt hallottam hogy a fábia nem cuki és nem menő.
Nem tűnik bomba vételnek... Vagy teccik ez a ződ?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/fabia/skoda_fabia_1.4_classic-626
0190 eztet most nézzük meg a jánynak
Mit tom má én
Szerintem az lesz a vége h elhozok egy ingyenest,és nem veszíthetek semmit, az előfizetés meg úgyis kell ,a mostanit nem adom,már nem lehet 14 /25 ftos/ perc,+ másodperc alapú szarződést kötni
És a tyamtyung? Agyonverhetetlen, és megkapod pici pézér. Pl. egy ilyet.
Nekem ennek a fele sem kellene.
Basszus a boltban előttem bontották ki valami c tudjaatökömmit 15 répáért gyárilag becsomagolva.
Az ötödik gombnyomásnál lefagyott,a hátlap meg a kezemben maradt mikor visszaadtam

C 5 00 val barátkoztam,arról meg annyi rosszat olvasok h hihetelen.
Pedig szerettem a nokia egyszerűséget,és a majd 1 hetes aksit
A Nokia elég jól kiírta magát a versenyből, hogy erőltette a saját grafikus oprendszert, billentyűről
A 70% piaci részesedésük leesett 5-re 1 év alatt
A telójai télleg nem voltak rosszak, nekem sose volt 1 se, pedig 95-ben vettem az elsőt.
én is így voltam,berágtam,bementem egy használt telefonoshoz,vettem 20-ért egy e52,átmentem a Nokiához,12-ért kicseréltek rajta mindent akksival együtt,és le van róla a gond pár évig...én 100-ért sem találtam olyan telefont ami tudná a következőket:
-nem érintős
-gps
-normális fényképező
-kicsi
-könnyű
Nem lehet hagyományos értelmes nokiát venni 20 zer környékén,hiába 8 ezer körül van a számlám,és vállalnék 2 év hűséget,
csomagot nem váltok.
Baszás ez az új vodafon rendszer
Többet meg nem adok 1 nyomorult telefonért sem
Már 1 órája itt variálok,mint háború után az üres boltban
Nekem van számítógépem,csak telefonálni szeretnék,
akarom mondani e52
ugyanebben a cipőben voltam én is,egy telefon van csak,ami megfelel:Nokia e72...
Az enyém is túlélt már egy(vagy több)karambolt,mikor megvettem próbáltam javítani de még hegesztetni is kell majd.Itt lentebb hirdet valaki 600-as alkatrészt,kérdezz rá,lehet hogy fejidom tartója is van, az egyezik az 500-éval.
Én is szeretlek.
Dolgozok, éjszakás vagyok.
Nem is szabad elveszni a részletekben.
Hali gali mindenkinek!
Az este ért egy kis baleset : levettem a lámpát / készitem a téli motorozáshoz/ szétszerelem és a tartó konzolt ott felejtem a kocsim mőgött!---Szétlapitottam.
Ha valakinek van egy felesleges ,
vagy rajz róla :jelezze
KÖSZÖNÖM.
Szépnek szép az biztos,asszonynak tetszene mert bordó.
Én feketében bírnám.
Amíg nem vitték el a GW-ot addig sajna nem tudok mit kezdeni de ez sem lenne rossz.
Próbáltam viccesen állni a kérdéshez.
Bepróbálkozott hogy hátha a vidéki parasztgyerek nem tudja hogy mit hirdet és mi jófej módra megszánjuk vagy Lóvés Öcsinek maradt valahonnan egy ilyenje és megszabadítjuk tőle hogy ne foglalja már neki a helyet, aztán majd mi feltesszük az íbélyre 2-300 ájróért.
Egyébként tényleg sokan méregetik otthon hogy hogyan lehetne befaragni az otthoni vasba. Általában normálisak bár jön néha egy-két ilyen kereskedő vénájú figura roma stílusú gazdaságpolitikát folyatni.