Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugyan nem vagyok chopper hívő,de a makói találkozón volt egy ilyen hosszú hengeres 1.4-es Intruder,ez tetszett.
Kollégámnak 600-as Shadow-ja van,aszonta 1200-es az igazi,ez hegyre gyenge.
De szakállat tudsz növeszteni és van halálfejes kendőd,úgy már elmehetsz Chopperre. . .
Én viszont nemigen szeretem a sört.
Igen. Láttam már olyanokat. Általában kövér tetovált bőrrojtos szakállasok szoktak rajtuk ülni. És sört isznak.
Én még itt vok.
Van valakinek tapasztalata 750-800-as chopperekkel? (VZ-VS-VN-stb.)

Ma nem vittétek túlzásba a műszakot a fórumon.
Mit mondanak Jamaicaban ha elfogy a ganja?
Mi ez a szar zene?
amúgy jó kis Rizla reklám..
Ez is jó. Biztos van piaca a robeszoknak.

http://youtu.be/kEJhxBQoWh0
Azta qrva....! Itt nem mennék ki az utcára.
te mit szedsz?

igazából mindegy de ne igyál rá
Az az üveg sokat ér, de sajnos speciálisan csak oda jó ahova kitalálták.
Jól látom oda kell 8as ablaküveg van 6 táblám ha érdekel
Készül a minőségi fa garázs ajtóm. 0K-s.
nem tudom te miről beszélsz,de add el gyorsan a motorod
De nincsenek a bringások egyedül:ugyanígy utálom az összes távolsági buszost és taxist is
Én nem azokról beszélek,aki két település között LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYBEN,NAPPAL kerékpározik.
Szarok a kerékpárutak?Szarok a közutak is,mit szólnál,ha én mennék fel a kerékpárutadra autóval?
Sötétedés után meg csak indokolt esetben bringázzon lakott területen kívül az eszetlenje!Nem csak miattam,hanem maga miatt.Aztán jön a Blikk címlap:"Szegény Józsikát elütötte a szemét autós,pedig csak a megengedett piával jött haza hajnal 2-kor a kocsmából,a kölke születését ünnepelte.."
Majd,ha fizet a bringás jövedéki adót a pörköltje után,fizet biztosítást a drótszamárra,fizet útdiíjat,parkolási díjat,meg a faszom tudja még mit,és én menetesülök ez alól,akkor majd hozzá fogok igazodni.Nem kell a szöveg,hogy a bringásnak is van autója,meg ő is fizet,akkor amikor autóban ül,akkor használja ezeket az előjogokat
Hát mert fejjel lefelé van, meg elég kontraszt nélküli
Nagyon nem látszik a mérete:160/60 ZR 17 M/C
Hali.
Cserélném ezt a fajta gumit, hasonló 18"-ra
Csóközön,én is bringával járok dolgozni,ez a legolcsóbb,de csak mellékutcákban,a főutat kerülöm.Kerékpárút van ugyan,de az meg állandóan felpúposodik a fák gyökereitől,tiszta terepverseny végigtekerni rajta.Volt olyan nap,háromszor akartak elütni,szerencsére megúsztam. Egyszer kocsiajtót nyitottak rám,jobb lábszáramban most is látszik a nyoma.
Hali gali!
Valószinü nem jól értelmezted:autom.---autómata
Régen jártam bringával melóba de leszoktam róla mert kissé feszélyezett hogy a vállamtól 20 centire húztak el 70-80-nal a kamionok.