Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ezek nagyon drágák is a sok egyedi kézimunka miatt , mondjuk arra jók hogy vasárnap délután kerülök egyet a városban azt mindenki engem bámul,de másra nem valók,mondjuk sokan vannak ugy hogy olyan kell ami másnak nincs ,pénz használhatóság stb. nem számít csak kitűnjek,ez olyan mint a haverom a full-full-os gold winggel a mátrán alig bir átjönni / 20-szal megy/ugy előz mint egy személykocsi,akkora hely is kell neki,aszfaltrol nem mer lemenni ,oldalszél ugy lökdösi mint az állat,pedig több mint 10 éve tolja ilyen vasakkal / 1100 drag star stb./akármerre megyűnk ő mindig lemarad,várni kell / pedig normál motoros tempot megyünk/az ut szélén nem tud megállni,fűre nem mehet le stb... de neki ilyen gépe van a városba nincs még egy.Az irányzatok közül mindenki azt szereti ami neki tetszik ez oké csak néha tulmennekaz ésszerúség határain ez pont ilyan mintha kitolnánk az utcára 1 pályamotort / betonkemény fut.mű,slick gum. fék csak 150 fok felett fog stb. ../ azt probálnánk vele közlekedni.
Jó reggelt!
nameg a HGT-k...
paff, 1.6 is jó. csak az 1.4 libafos. mondjuk én nem vagyok benne, de egy odabaszós kétliteres dízel is érdekes lehet és kb sosem rohad el
1.6-os vagy nagyobb autó a cél
1.2-est kell venni az a titok
amikortól ilyen krómos a hűtőrács 1998 vége.
450
Használja egészséggel neki illik
Te meg jól fogsz kinézni benne
de levettem róla, mert nem bírtam az ereje miatt irányítani
Monsteres matrica ? Tudod az + 5 Le remmélem megvan még ! .
Te Ádám, ezek a brávó bráva dógok mikortól rendes kocsik. hol is volt a modellfrissités vagy mi?
ebben is van már kesztyűtartó, mert tettem bele
ezek mind ? mennyibe is került?
csak azért nincs a kocsidba tempomat, mert a bajuszkapcsoló hiányzik.
ha berakod, és a kábelt bekötöd műxik a tempomat link
kell majd stab.pálca, féktárcsa-betét, meg a küszöb fel lett ültetve mindkét oldalt, azt karosszériás spanom rendbeteszi.
jaja, így-így
Tamásé az tényleg fapad én amikor először láttam el sem hittem , h ilyet gyártottak ! Enyém televolt mindennel hamutál fedél ,kesztyűtaró (csukható ) és szervokormány !
Woooow (ezért nem ment a rohadt belső keringetés ) mi a stájsz a bajuszkapcsolóval? érdekes
Na jó ez nem gaz ! Jó a karosszéria , a váltó az példás , a futómű az nyugdíjasoknak való (semmi spóróságot nem tűr ) , motor meg mind szar kivéve a 1.9 sdi ha nincs széthajtva .
Estét !