Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy ez a kocsi?
2000 km?
ja, hogy a mociról volt szó én aszittem, még mindig az omegáról van szó, mert azt fényképeltétek itt
Az első évben amikor megvettem 6600km-ert,ennyit még egy autómmal sem mentem. Az idén 2000km,azt is zömében kint
Az biztos hogy nagyon szép! én is filoztam ilyeneken/ ZX 10 R1 GSXR/de ezek már nagyon kemények utcára,még tesztek alapján a CBR meg a GSXR a legjobb utcán,meg a legnagyobb hátrány hogy utas t nem érdemes rá ültetni,csak ha büntetni akarod.
sziasztok
mennyit mentél vele az elmúlt 1 évben?
A Signumba is ilyen a moci. Jó kis kocsik ezek.

Ha lesz még kocsim az életbe,akkor az Signum 2.0 diesel lesz.

Másfél éve mostam le a mociját,amikor folyt a szelepfedél alol az olaj. Javítás óta ilyen tiszta.
Szép. Az enyém retkesebb bár még soha nem volt lepucolva.
Ez meg az én Opelem, 4 évesen és 200 ekm-el
Na akkor mázlid van azt hittem behülyíthetlek. A haverom meg náluk versenyzik
Ez meg az enyém.
Így már megismered.
136le a diesel omika,és bmw motor leledzik benne. Soros 6 hengeres,turbodiesel intercooleres moci. Nagyon szeretem,keveset fogyaszt,nagy és kényelmes. Tuti járgány. 1200-nél el lehet váltani,van nyomaték bőven.
Ja. 20-at csal az óra de a 115 lovas BMW motoros a kéccázat lazán viszi.
120-al? Sanyi, te menthetetlen vagy
Pont tegnap autóztam a városban egy 3000V6-al. Fura volt, hogy nem kapcsol fel, aztán láttam, hogy a régi automatán a legháccsó állás az 1-es jóvanna, sötét volt.
5 órahosszáig a motoron ültetek az kemény lehetett
A 3000-es V6 benzin 245-öt megy!
Látod ő is belépett a Neoton Clubba / 220 felett/
http://youtu.be/E-SNYKGuxR0

Úúú basszus! Ennyire megy az Omika? Nem is gondoltam volna. 1x mentem vele egy előzés erejéig 120-szal.
a gubacsi úti driftes szervízvezető a barink, és ő nézte át
Ugyehogy nem kényelmetlen. Megmondtam!
Kemény legények mi Andival leugrottunk Bajára 1 huzamba oda vissza és még Baján kolbászoltunk 1 jó darabot 500km
Nyáron bementünk pár club társammal egy kocsmába.Ausztriában szabad sörözni vezetés közben
Két Ducati,egy Gsxr 1000 és én az FZ-vel
A pultos lány rögtön kérdezte: "Ti ugye Harley-val vagytok?"
A miértre a válasz az volt: "Mert úgy néztek ki!"