Igazad van a motorozáshoz kemény legények kellenek én a frével leugrottam alsóörsre 1 seggel / 215 km/ ott voltam 3 órát azt haza ugyanugy 8-kor indultam du 3-ra itthon voltam azt meg se kottyant.
Mondjuk azért meló mindig van ,most lettem kész 1 árajánlattal,de már tegnap este is csináltam vagy másfél órát,délután még el kell vinnem 40 km-re,ugy hogy ez nem olyan szabadság hogy nézem a tv-t,azt kész.
Hát nem tudom. Akkor viszont nincsenek valami jó erőben. Nézz rám hogy nézek ki és bírom. Élvezem minden pillanatát amikor hozzájutok egy kis motorozáshoz.
Ezt nem a Gubacsi úton vettétek meg ilyen betonkerítéses telephelyen ahol volt pár driftes bmw meg nissan Az ott a haverom bmwje a háttérben
Ha ott vettétek akkor sok sikert az autóhoz
Ez így van. Engem is aki régről ismer azt gondolta, hogy chopper motort veszek, olyan volt a stílusom. Sportmotorra senki nem gondolt volna. Nekem pedig az tetszik és az kényelmes. Pedig egyáltalán nem a kényelméről híresek..
Réges-régen egy messzi-messzi városban egy akkori club társammal építettünk egy 650-es Drag Star-t.Ha találok képet róla esetleg felrakom.
Azzal a motorral én naponta több száz km-t lemotoroztam.Nővérem kölcsön kérte,elindult vele az évfolyam találkozójára,nem ért el vele a város tábláig,vissza fordult,kényelmetlen volt számára.
Embere válogatja,ki milyen motorral tud,szeret motorozni
Több clubtársam motorozik hasonló,nagy kormányos bringával,esetleg baggerrel.Ráadásul Ausztriában,a hegyekben.Szóval nem hiszem,hogy ezekkel nem lehet motorozni..
Ha jót akarsz magadnak, akkor lerakod szépen a sólymodat egy védett helyre, és majd tavasszal... a mostani idő nem neki való.
Én se bírtam megállni anno, mikor 15 évesen meglett az új Simsonom, -8 fokban toltam neki - de akkor még fiatal voltam.
Ez a veszély már téged sem fenyeget (a fiatalság )
Ha ott vettétek akkor sok sikert az autóhoz
Azzal a motorral én naponta több száz km-t lemotoroztam.Nővérem kölcsön kérte,elindult vele az évfolyam találkozójára,nem ért el vele a város tábláig,vissza fordult,kényelmetlen volt számára.
Embere válogatja,ki milyen motorral tud,szeret motorozni
Az iskolában régen elterjedt büntetés volt, hogy így kellett tartani a kezed
Én se bírtam megállni anno, mikor 15 évesen meglett az új Simsonom, -8 fokban toltam neki - de akkor még fiatal voltam.
Ez a veszély már téged sem fenyeget