Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbálgasd úgy , hogy máshova tekered a be fúvást . Ha jól emlékszem a szélvédőre állítva nem működik a belső levegő keringetés .
énmdeg megyek szombaton öcsémmel béjemvénézőbe. már a touringokat is nézegeti (a rohadék )
neehh
na igen, szoknod kell minden elektromos.
nem kattan, mert nyomógombos.és csak akkor használható ha nem szélvédőre fújsz. úgy próbáljátok
ez mán villanyos ótó. kompúterres, villanygázpedállal. ha lecseréled a balos pajuszkapcsolót még tempomat is lesz benne
empéhármasos rádijó is van
mióta krómos a váltógomb, jobban megy a verda
az űlések, meg a váltó nagyon jó ezekbe
az összes többi átlagos, vagy szar,
a belső keringető valahogy nem kapcsol be maga a kapcsoló nem kattan be vagymi
jóvan parasztkodok, de az enyém a lájt 60 lóval
azóta fújódott a lökös, kapott kesztyütartót és központizárat, meg magasabb felszereltségből szép krómos váltógombot
szervó is
Fullextraaaa.
8 szelepes régi
68 lovas
ennél van egy eggyel gyengébb, az 60 lovas csak
van szervó, meg lufi miának. Hm, ez most a 8 szelepes régi motor, vagy a másik? vagymii
ennél van fapadabb Light a neve. nincs kesztyűtartó és nem színrefújt a lökös, meg nincs szervó. (bár az lehet a tietekbe sincs)
motorkód AQW009292 2000-es gyártású. 81ezer km-es, belseje mint az új, full fapad CLASSIC.
Akkor most Mia boldog. Grat hozzá,sok balesetmenteset.
Hát elvileg el. Munkatársnak két részletben. Úgyh akkor lesz biztos, ha összes lé nálam (addig nincs átírva)
jóestét
a lényeg kimagyaráztad milyen motorkód, milyen típusmegnevezésű? (ambiante pl.)
Gratula hozzá! Az új autó és a büszke tulajdonos. Mi lett a Fiattal? Elment?
lopni nem kell járni vele
Cuki miás (jobb mint valami fos fekete, vagy ezüst... Ennyire nem kell posztszoci proletárnak lenni, hogy ami színes, az gáz)
nagyon szép színe van
meheeeg vann
Akkor én is hülye vagyok én is ilyesmit akarok
A beteg állatja!