Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Azért egy hozzáértőt vinnél magaddal, nem ártana.
/motorszerelő/
Igy, jól néz ki a korához képest.
Az évek alatt mi történt vele ,nem látni.
A motor hangja meg sokat elárul állapotáról.
Ha hazaérek lemérem ,ha jó küldöm egyben ,ha nem lefurom és ugy küldöm.
Ha szüksége van rá Feribának akkor viszont fúrja le,mert nekem úgy is jó magába,az enyém 43-as furatos a telószár,akkor majd januárban lebonyolítjuk az üzletet ha jó így Feribának
oké,de én csak a jövőhéten tudom, akkor érek haza 24--re.
Akkor elküldöm a felső résszel együtt a, GYUJTÁSKAPCSOLÓT
Ha igy jó, te meg elküldöd a tiedet viszont.
vegyél 1000-est
kezesbárány,itt mindenki imádja az fzr-eket...
a szervízelése pedig olyan gyakori,mint bármilyen 20+ éves motoré:folyamatosan kell!
ár-érték arányban szerintem a legjobb:szép forma-145le-alacsony ár
sziasztok! véleményeket szeretnék kérni fzr szakiktól! nem nagyon ismerem ezt a márkát, mondhatnátok róla pár infót, mert nagyon megtetszett és szeretnék venni egyet! a kiszemelt egy 90-es évjáratú FZR 600-as! mennyit eszik, mik a hibái, mire figyeljek oda ha elmegyek megnézni, megérné e megvenni a kora ellenére, mennyire megbízható, kezdőnek ajánljátok-e? válaszaitokat köszönöm ( regényt is írhattok)
Nem kell szétfúrni Feribá,én is meg akarom majd csinálni a kormány kiemelést,mert a tanktól nem fér nagyon a pocak ,majd akkor 1 árat találjon a szivatóra meg erre
Na hali!
Tudom ha lopott nagy bukó de inkább annak akitől vettem,meg persze nekem is,az adásvételire ráírtuk hogy jog tiszta valami ilyesmit,de hát ez még nem jelent semmit
Feri bátyó,féknyergek feladva,bennük vannak a betétek is,az egyik takaró lemeze hiányzik csak.Becsomagoltam őket külön is,mert kicsit szivárgott a fékolaj,nehogy a postán bombariadó legyen miatta.
Megyütt leszakadt a kipuja
Akkor csak 1 magyarázat van = UUUtááállll
rutinosak minden adat rajta van ami kell telszám kiemelve hogy a stúdióba kell éted kicsirigó
Rutinosabbak ha csomagot várnak ráíratják a feladóval a telefonszámukat
Mondjuk ettől függetlenül is leszarhatja a kolléga a havi 70.000 ft-jáért
Biztosan húzott hazafelé kocsit festeni
Mentem egy kört a solyommal / 30-35 km/ ,de hideg van sok hétvégi autos vánszorog az utakon,nem érdemes elővenni a gépet!
nem csak honda 1.5 125le bmw 320 160le
Karácsonyt még jobban utálom mint a köcsög postást
Pupunál ilyen filléres dolgok nem számítanak de gondolom nem 3000 cm3-t akar venni hanem kissebbet.
Ott is emberek dolgoznak,ott is van olyan aki szarik bele!
Jó reggelt!Apukám már korán reggel tiszta ideg vagy,lazits egy kicsit mindjárt itt van a Karácsony,aztán január,február itt a NYÁR!
Az csak idő garantált csomag volt azaz tegnap meg kellett volna kapnom
na jöjjön csak a köcsög ma kap a fejére
önnek is 4óta már fent vagyok
Amúgy jó reggelit Pupumaci.
Valószínű ez a csomagpostás üzenete,az később szokott cipekedni.